31.12.2014 00:08

Niculae Toboșaru este câștigătorul cititorilor

Niculae Toboșaru este câștigătorul cititorilor
Galerie foto

Anul acesta am stabilit un nou record de cititori care au votat în Anchetele „Jurnal de Dâmbovița”, iar supriza a venit din rândul celor care parcurg ziarul pe print și nu în ediția electronică.

Nici noi nu am fi crezut că cititorii vor alege într-un număr mai mare să voteze cu ajutorul talonului publicat în ziar, pe care l-au completat, l-au decupat și l-au expediat la adresa redacției. Au fost destui și cei care și-au exprimat opțiunile pe site-ul ziarului, mai degrabă pasionații sportului rege.

Chiar dacă unii au optat să voteze doar la anumite secțiuni, unde apăreau favoriții lor, majoritatea a completat toate rubricile, demonstrând că stăpânește destul de bine fenomenul. Pentru a puncta, nu a fost suficient să nominalizeze unul dintre primii trei clasați la fiecare categorie, ci să indice corect locul ocupat.

Victorie la un singur punct

Anul acesta s-a impus Niculae Toboșaru, din Târgoviște, cel care a câștigat premiul dedicat celui mai inspirat cititor și la prima ediție a Anchetelor „Jurnal de Dâmbovița”, organizată în 2011. Domnia sa a adunat 22 de puncte, cu unul mai mult decât Ion Huminic (Valea Voievozilor) și cu două peste Ion Bațârcă (Mătăsaru), Dumitru Oancea (Fieni) și Elena Neagoe (Pucioasa). Niculae Toboșaru a indicat perfect pozițiile ocupate în clasamentul general de Laurențiu Reghecampf (1), Nicu Croitoru (2), Gabi Paraschiv (1), Petruța Iugulescu (1), Ionuț Iugulescu (2), George Preda (2), Cristian Mihăieș (2), Cornel Cornea (2) și Ionuț Munteanu (1). Va fi premiat la gala din 9 ianuarie, alături de cei care au prins podiumul la toate cele zece secțiuni.

„Nu l-am ratat nici măcar o zi, pentru că este un ziar bun”

Niculae Toboșaru este tatăl antrenorului de fotbal de la Clubul Sportiv Școlar și Kinder Târgoviște, Cosmin Toboșaru, dar și un cititor fidel al cotidianului „Jurnal de Dâmbovița”. „De dimineață, când merg să cumpăr pâine și țigări, trec și pe la chioșcul de la ,,2 Brazi” să iau ziarul. Nu l-am ratat nici măcar o zi, pentru că este un ziar bun. De felul meu sunt mai critic, chiar îmi permit să spun că insistați uneori prea mult pe cineva sau că mai exagerați câte un pic. Îl citesc tot, de la prima până la ultima pagină, însă sportul mă preocupă în mod special, mai ales că am jucat și eu fotbal. Chiar dacă nu am timp să ajung la meciuri, sunt la curent cu tot ce se întâmplă în sportul local, din „Jurnal de Dâmbovița”. Iar podiumurile pe secțiuni sunt nemaipomenit de apropiate de realitate, îmi place că sunteți foarte transparenți. Citind zilnic clasamentele finale, mi-am dat seama că mă apropii de ele ca votant, însă nu credeam că voi câștiga. E greu să urmărești un an de zile toate evenimentele sportive și să nimerește exact podiumurile finale. Este pentru a doua oară când câștig acest premiu și e chiar o mândrie. Voi veni cu mare plăcere la festivitatea de premiere”.