16.09.2020 00:09

Nicu Croitoru crede în proiectul de la Pucioasa

Nicu Croitoru crede în proiectul de la Pucioasa
Galerie foto

❚ Antrenorul a vorbit despre proiectul de la Pucioasa, despre modul în care este construit lotul, dar și despre acest început de sezon ❚ „Am considerat că putem să dăm o șansă jucătorilor tineri, care au foarte puține șanse de a se dezvolta la momentul actual” ❚ „Jocul cu Moreniul este un joc mai special, pentru că sunt multe orgolii, există o anumită presiune. Un adversar cu calitate, o echipă bună, am înțeles că vrea să promoveze, cred că este îndreptățită să spere la lucrul acesta” ❚ „Acum jucăm la Filiași, nu avem prea multe informații despre ei, dar este o altă echipă care își dorește promovarea, am înțeles că s-a investit în lotul de jucători, dar și la nivel de infrastructură”

 

COSMIN SAVA

 


 

FC Pucioasa a avut o pauză competițională agitată. S-a schimbat banca tehnică, fiind adus Nicu Croitoru la conducerea echipei, apoi au urmat serioase dificultăți financiare. Cu toate acestea, trupa dâmbovițeană nu a pierdut primul joc al sezonului. Mai mult, Pucioasa a fost aproape să învingă Flacăra, morenarii reușind să egaleze pe finalul meciului. Invitat în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, Croitoru a vorbit despre proiectul de la Pucioasa, despre modul în care este construit lotul, dar și despre acest început de sezon, unul foarte greu pentru formația pe care o pregătește.

„Sunt probleme financiare la nivelul Primăriei Pucioasa”

„Sunt probleme financiare la nivelul Primăriei Pucioasa. Domnul primar a spus că își dorește ca echipa să își continue activitatea, să spunem că s-au găsit niște soluții și că lucrurile vor continua în condiții aproape de ceea ce ne-am propus. În momentul în care am plecat la drum, am discutat și cu domnul președinte Mitrea, la Pucioasa exista un nucleu de jucători de calitate, atunci am considerat că putem să dăm o șansă jucătorilor tineri, care au foarte puține șanse de a se dezvolta la momentul actual. Ei au nevoie de experiență în competițiile de seniori, Liga a III-a poate reprezenta o rampă de lansare”, s-a exprimat Croitoru.

Nemulțumit de program

„Jocul cu Moreniul este un joc mai special, pentru că sunt multe orgolii, există o anumită presiune. Un adversar cu calitate, o echipă bună, am înțeles că vrea să promoveze, cred că este îndreptățită să spere la lucrul acesta. Acum jucăm la Filiași, nu avem prea multe informații despre ei, dar este o altă echipă care își dorește promovarea. Am înțeles că s-a investit în lotul de jucători, dar și la nivel de infrastructură. Ei au câștigat în prima etapă la Alexandria, ne-am fi dorit poate să intrăm în dificultatea campionatului treptat, dar ăsta este programul”, a mai transmis antrenorul formației din Pucioasa.