19.05.2022 00:09

Nicu Croitoru și-a dat demisia de la Poli

Nicu Croitoru și-a dat demisia de la Poli
Galerie foto

* Chiar dacă începutul mandatului a fost unul bun, echipa din Timișoara a traversat o perioadă mai slabă în finalul acestui sezon și a ajuns la barajul pentru menținerea în liga secundă

 

După un început foarte bun de sezon la FC Pucioasa, Nicu Croitoru a fost dorit la Poli Timișoara, echipă de eșalon secund, și a preluat banca tehnică a bănățenilor la începutul lunii octombrie 2021. În campionat, sub comanda antrenorului dâmbovițean, Poli Timișoara a înregistrat cinci victorii, trei remize și opt înfrângeri, iar în Cupa României a ajuns până în sferturile de finală, acolo a pierdut cu FC Argeș, după loviturile de departajare.

Chiar dacă începutul mandatului a fost unul bun, echipa din Timișoara a traversat o perioadă mai slabă în finalul acestui sezon și a ajuns la barajul pentru menținerea în liga secundă. În manșa tur, Poli a pierdut cu FC Brașov, 1-2, deși a condus. Această înfrângere l-a făcut pe Nicu Croitoru să își dea demisia, iar alături de el au mai plecat secundul Lucian Dobre și Florin Iacob, cel care a ocupat funcția de administrator delegat.

De menționat și faptul că situația era una tensionată la Timișoara, iar o parte a suporterilor doreau îndepărtarea cât mai rapidă a lui Croitoru, dar și a lui Iacob, de la echipa pe care o susțin. Returul se joacă sâmbătă, de la ora 12.30, iar antrenor interimar va fi Antonio Foale.

Croitoru și-ar fi dorit mai mult 

Nicu Croitoru a transmis că și-ar fi dorit să obțină mai mult alături de formația din Târgoviște, dar le urează baftă foștilor săi elevi în returul cu FC Brașov. „Au fost două perioade distincte. O primă perioadă, aș spune eu bună, în care lucrurile arătau că suntem pe drumul normal, după care, cel puțin după finalul sezonului regular, lucrurile au arătat total diferit. Îmi pare rău, cu siguranță cu toții ne-am dorit să obținem mai mult, am muncit, dar acesta este fotbalul. Doresc echipei multă baftă la jocul de sâmbătă cu Brașovul și baftă, bineînțeles, în continuare!”, a transmis antrenorul dâmbovițean, pentru site-ul oficial al echipei din Timișoara.

Cosmin Sava