29.01.2018 09:59

Nicio emoție la Tg. Mureș

Nicio emoție la Tg. Mureș
Galerie foto

* Dacă în meciul tur Medicina și-a adjudecat un set la Târgoviște, de data aceasta nu a reușit să producă nici măcar 15 puncte pe set. A fost una dintre cele mai simple victorii din acest campionat pe CSM

COSTIN MIHAI


Meciul de la Tg. Mureș s-a jucat la numai două zile după lupta senzațională din Challenge Cup, cu Olympiacos Pireu (3-2) și după multe zboruri cu avionul, însă emoțiile au lipsit cu desăvârșire pentru CSM Târgoviște. Chiar și în condițiile în care Guillermo Naranjo a menajat mai multe jucătoare importante, total pe Erin Fairs și Danielle Smith, iar în multe momente chiar și pe Maia Collar. Dacă în meciul tur Medicina și-a adjudecat un set la Târgoviște, de data aceasta nu a reușit să producă nici măcar 15 puncte pe set. A fost una dintre cele mai simple victorii din acest campionat pe CSM, care a defilat la Tg. Mureș, scor 3-0 (14, 14, 13). Târgoviștencele se mențin pe locul 3, poziție pe care a terminat sezonul trecut.

Cifrele meciului

Medicina Tg. Mureș: L. Dobriceanu 10, D. Vers 5, S. Străchinescu 4, A. Babas 4, R. Iancu 3, R. Buterez 3, R. Ioan 2, A. Niță 1, T. Rancz (libero), L. Molnar (libero). Antrenor: Bokor Zukovic.

CSM Târgoviște: L. Souza-Ziegler 11, N. Hroncekova 8, A. Otasevic 8, R. Marciu 7, A. Roșca 4, D. Calotă 4, A. Trică 4, S. Wojceska 3, M. Collar 2, L. Durr (libero). Antrenor: Guillermo Naranjo.