21.01.2022 00:08

Neguț a mers la campioana României

Neguț a mers la campioana României
Galerie foto

* Chindia a vrut să-l readucă acasă pe Mihai Balașa, care nu mai intră în planurile lui Laurențiu Reghecampf, însă nu și-a permis să achite suma de eliberare pentru transfer solicitată de CS Universitatea Craiova

 

Dacă în vara trecută a intrat într-un schimb important de jucători cu Farul Constanța, unde l-a cedat pe Marian Aioani, dar de unde i-a luat pe Căbuz, Căpușă, Iacob, Dulca și Matiș, Chindia a deschis acum ușa colaborării cu CFR Cluj, echipa care domină autoritar fotbalul românesc de câțiva ani. Chiar dacă jucătorii cedați de Dan Petrescu la Târgoviște nu reprezintă nume sonore (Mihai Butean și Denis Rusu), asta nu înseamnă că sunt și eșecuri garantate. Probabil că șefii Chindiei gândesc și în perspectivă, în speranța că vor găsi înțelegere la CFR și pentru alți jucători. Până la urmă, Neguț a plecat la campioana României, ceea ce crește și cota clubului târgoviștean. E dificil să blochezi un jucător care te-a ajutat atâția ani, în condițiile unei oferte la care visează mulți fotbaliști români.

Chindia nu și-a permis să-l „elibereze” pe Bălașa de la Craiova

Chindia a vrut să-l readucă acasă pe Mihai Balașa, care nu mai intră în planurile lui Laurențiu Reghecampf, însă nu și-a permis să achite suma de eliberare pentru transfer solicitată de CS Universitatea Craiova. Nu s-a ajuns nici măcar la discuții legate de salariul apărătorului, interesat să se rupă de „juveți”, pentru a putea juca din nou. Cu un buget de transferuri și mult mai solidă financiar decât Chindia, Sepsi Sf. Gheorghe l-a „răscumpărat” pe Bălașa de la Craiova. Cât privește gruparea de lângă Turn, continuă să meargă pe schimburi de jucători cu echipele mari, păstrând procente asupra fotbaliștilor cedați. Fie că ne place sau nu să recunoaștem, acesta este potențialul financiar al Chindiei, în plutonul inferior al Ligii 1. Timpul ne va demonstra dacă plecarea lui Cristi Neguț la CFR Cluj se va dovedi sau nu o decizie inspirată a conducătorilor târgovișteni. Să avem răbdare!   

 

 

Cosmin Sava