01.08.2014 08:10

Negoescu vrea acasă, la Târgoviște

Negoescu vrea acasă, la Târgoviște
Galerie foto

❚ Chiar dacă l-a adus Dani Popa, golgeterul celor de la FCM Târgoviște, formația de lângă Turn este foarte aproape de a se întări cu alt atacant de valoare, Cosmin Negoescu ❚ „Ar fi tentat să revină acasă, pentru că vrea să joace, să aibă meciuri în picioare”, ne-au transmis surse bine informate ❚ „M-aș bucura să semneze cu noi. Dacă îl vom aduce și pe el, atunci pot spune că ne acoperim destul de bine și în atac”, ne-a vorbit antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru

 

COSTIN MIHAI


 

Chindia Târgoviște rămâne activă pe piața transferurilor și speră să mai dea o lovitură în aceste zile. Chiar dacă l-a adus pe Dani Popa, golgeterul celor de la FCM Târgoviște, formația de lângă Turn este foarte aproape de a se întări cu alt atacant de valoare, Cosmin Negoescu. Dacă s-ar realiza, ar deveni transferul verii, acesta fiind golgeterul unei echipe nou promovată în liga secundă, FC Caransebeș.

 

Negocierile sunt destul de avansate, iar Negoescu este așteptat să se alăture lotului condus de Nicu Croitoru. Atacantul târgoviștean de 22 de ani este curtat și de divizionara B, Farul Constanța, alături de care s-a pregătit în ultima perioadă.

„Negoescu a discutat cu cei de la Chindia, care i-au făcut o ofertă salarială mai bună decât cea de la Caransebe ș. Ar fi tentat să revină acasă, pentru că vrea să joace, să aibă meciuri în picioare, la Farul concurența în atac fiind destul de mare”, ne-au transmis surse bine informate.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Îl vrea și Croitoru

Transferul lui Cosmin Negoescu ar pica perfect pentru Nicu Croitoru, care și-l dore ște mult la Chindia.

„Negoescu este un jucător extrem de interesant, m-aș bucura să semneze cu noi. Dacă îl vom aduce și pe el, atunci pot spune că ne acoperim destul de bine și în atac, dar și în linie de mijloc. În afara lui, nu știu dacă vom mai transfera pe cineva, eu zic că stăm destul de bine în toate compartimentele”, ne-a vorbit antrenorul Chindiei, care are însă și o mare nemulțumire: Denis Ispas.

„Atitudinea lui la meciul cu Titu a fost total nepotrivită față de ce ne dorim noi. Eliminarea lui Ispas a fost perfect justificată. A meritat și primul cartonaș galben, și pe al doilea, și pe cel roșu. A faultat în asemenea situații fără presiune, la mijlocul terenului, iar asta înseamnă lipsă de maturitate”. Chindia va susține astăzi, de la ora 17.00, meciul revanșă cu Flacăra Moreni, programat pe stadionul „Eugen Popescu”.

Așa cum v-a obișnuit, „Jurnal de Dâmbovița” va transmite și acest meci în format „live text”.