19.12.2014 00:07

Negoescu fuge de presă

Negoescu fuge de presă
Galerie foto

❚ Sursele noastre ne-au confirmat faptul că Negoescu s-a întâlnit miecuri seară cu viitorii membri ai echipei, i-a prezentat fiecăruia postul și a definitivat organigrama ❚ Negoescu vrea să meargă în liniște cu numele în fața Comitetul Executiv, pentru ca forul să valideze organigrama ❚ La Subcomisia de Disciplină și cea Tehnică nu vor mai fi responsabili Viorel Orbeci și Virgil Botescu ❚ În această seară, arbitrii au motive de sărbătoare. Cavalerii fluierului vor organiza tradiționala petrecere de sfârșit de an

COSTIN MIHAI,

MĂDĂLIN RĂDUCU


Ioan Negoescu a declarat în urmă cu două zile că are termen din partea Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița până la sfârșitul anului pentru a-și prezenta echipa cu care va colabora la Comisia Județeană de Arbitri. Se pare că Țuți nu a stat degeaba în ultima perioadă și a creionat în linii foarte mari numele care vor ocupa posturile din CJA în mandatul său. Numai că, acțiunea sa nu s-a dovedit a fi deloc transparentă, întrucât a refuzat din start orice dialog cu presa pe acest subiect. Sursele noastre ne-au confirmat faptul că Negoescu s-a întâlnit miercuri seară cu viitorii membri ai echipei, i-a prezentat fiecăruia postul și a definitivat organigrama. Totuși, Țuți Negoescu încă refuză să o facă publică până la validarea Comitetul Executiv.

Motivul pentru care Negoescu refuză dialogul cu presa

În acest sens, cei din echipa lui Ioan Negoescu au fost instruiți clar în ceea ce privește relația cu presa. Astfel, acestora li s-a fluturat prin față o circulară venită acum câțiva ani de la Comisia Centrală a Arbitrilor, prin care cei care apar cu declarații în presă se supun unor sancțiuni aspre. Practic, scopul deciziei este cu totul altul. Negoescu vrea să meargă în liniște cu numele în fața Comitetul Executiv, pentru ca forul să valideze organigrama. În aceasta, apar foarte mulți din oamenii lui Negoescu, care i-au făcut campanie în alegerile pentru președinția AJF de anul trecut. De asemenea, Negoescu se teme și de reacția opiniei publice, dar și a contestatarilor tot mai mulți, mai ales că multe nume de pe acea listă nu sunt agreate. „Jurnal de Dâmbovița” a dezvăluit în urmă cu câteva zile că cele două posturi de vicepreședinte vor fi ocupate de Liviu Gligoraș și Ciprian Iugulescu. Totuși, pe lista prezentată în premieră de ziarul nostru, au intervenit și câteva schimbări. Astfel, la Subcomisia de Disciplină și cea Tehnică nu vor mai fi responsabili Viorel Orbeci și Virgil Botescu.

Revelionul arbitrilor

În această seară, arbitrii au motive de sărbătoare. Cavalerii fluierului vor organiza tradiționala petrecere de sfârșit de an, denumită „Revelionul arbitrilor”. La eveniment și-a anunțat prezența și noul șef al acestora, Ioan Negoescu.