13.12.2021 00:16

Negocieri pe împărțirea prefecților!

Negocieri pe împărțirea prefecților!
Galerie foto

*Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, se declară pregătit să propună „o echipă puternică” la conducerea Instituției Prefectului Dâmbovița

*„Avem nevoie de oameni care să joace în echipa noastră, umăr la umăr, pentru a sprijini proiectele pe care le avem de dezvoltat în județul Dâmbovița”

 

Nu s-a bătut încă în cuie algoritmul de împărțire a funcțiilor de prefecți și subprefecți de la nivelul județelor! Unii liberali și-au exprimat dorința ca în județele în care au președintele Consiliului Județean să aibă și prefectul, iar acolo unde sunt doi subprefecții, unul să fie de la PNL și altul de la PSD. Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat, la sfârșitul săptămânii trecute, că nu s-au terminat negocierile, motiv pentru care nu se cunoaște foarte clar ce o să revină Partidului Social Democrat în județul Dâmbovița. 

„Dacă Organizației PSD Dâmbovița îi va reveni funcția de prefect și cele două funcții de subprefect, cu siguranță PSD va propune o echipă puternică de membri de partid, oameni care să aducă plusvaloare județului Dâmbovița. O spun foarte clar acum, înainte de a nominaliza persoane din interiorul PSD pentru funcția de prefect sau subprefect, avem nevoie de oameni care să joace în echipa noastră, umăr la umăr, pentru a sprijini proiectele pe care le avem de dezvoltat în județul Dâmbovița. Noi, cei din PSD, toată echipa, împreună cu parlamentarii, cu primarii, cu consilierii locali din fiecare localitate, ne-am asumat proiecte mari pentru județul nostru, proiecte pe care le-am gândit pentru dezvoltarea județului și a tuturor comunităților locale. Vom desemna oameni care vor fi recunoscuți de PSD, oameni pe care ni-i asumăm cu toții”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu