19.01.2023 00:20

Neamul românesc piere... (I)

Neamul românesc piere... (I)
Galerie foto

...este imaginea tragică proiectată în memoria opiniei publice și pe filele cronicii contemporane de datele ultimului recensământ al populației țării. Previziunile diabolice făcute de planificatorii ocultei globalizării post-decembrie ’89 (O, Doamne, ce nenorocite urmări are pentru români așa-zisa revoluție de acum 33 de ani!) pe seama sorții României, din nenorocire, se împlinesc. Este o nefastă împlinire!

Astfel, funesta planificare – previziune aduce populația României, o țară, de altminteri cu un potențial uriaș de supraviețuire a cel puțin 80 de milioane de locuitori, la… 16-15 milioane de ființe trăitoare pe teritoriul său până în 2030. Ultimul recensământ din 2022 ne arată că malefica planificare va fi realizată cu o ucigașă celeritate. Curând, deci, vom deveni o populație. În acest sens, România a fost transformată într-un sinistru poligon de experimentare/ genocidar de 238.000 kilometri pătrați.

Trendul experimentului la care toți guvernanții și președinții republicii au fost/ sunt părtași fără îndurerare: distrugerea economiei industriale, distrugere multilaterală, efectul fiind pierderea masivă a locurilor de muncă; exportul, de asemenea, sinistru planificat, de forță de muncă în țările bogate ale Europei occidentale, pentru a deveni și mai bogate; prăbușirea întregului sistem de sănătate ceea ce a dus și la descreșterea accentuată/ alarmantă a ratei natalității; îmbătrânirea și mortalitatea („ieșirea din sistem”) care au produs un extrem de grav deficit demografic (o consecință a îmbătrânirii și descreșterii populației este dezastrul PIB-ului potențial ca urmare a scăderii aportului forței de muncă); prăbușirea, de asemenea, a nivelului e trai datorită foarte slabei puteri de cumpărare a românilor odată cu instalarea unei inflații galopante.

(va urma)

 

 

 

George Coandă