12.08.2019 00:09

Ne-au doborât de tot!

Ne-au doborât de tot!
Galerie foto

❚ Neputincioasă în ofensivă și cu o defensivă penetrată fatal în trei rânduri, Chindia nu a reușit să scoată nici măcar un punct dintr-o confruntare în care nu avea voie să piardă ❚ Eșecul usturător cu Academica Clinceni a trimis-o pe Chindia pe ultimul loc în clasament, în postura de „lanternă roșie”. Un singur punct obținut în cinci etape este mult prea puțin. Sunt patru înfrângeri consecutive, ultimele două categorice

 

LIVIU DOBRE

 


 

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari). Spectatori 400. Au marcat Vojtus (19), Barbu (24), Buziuc (65)/ Burlacu (3).

Academica: Vâlceanu – G. Matei, Răuță, Patriche, Dobrescu – A. Șut, R. Ion – Nsiah (57 Pârvulescu), Barbu (72 Cebotaru), Buziuc (82 Buș) – Vojtus. Antrenor: Ilie Poenaru.

Chindia: Aioani – Martac, Benga (59 C. Dinu), Leca, Neciu – Dudea (46 Florea), Bic – Neguț, Yameogo (46 L. Mihai), Burlacu – Voduț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cu trei înfrângeri consecutive și doar un singur punct obținut în primele patru etape, Chindia era nevoită să obțină puncte în duelul cu Academica Clinceni, practic cel mai accesibil adversar, formație nou-promovată și ea în prima ligă la capătul sezonului trecut. Din păcate însă, jocul cu ilfovenii s-a dovedit a fi un coșmar pentru echipa antrenată de Viorel Moldovan, care a cedat fără drept de apel. Neputincioasă în ofensivă și cu o defensivă penetrată fatal în trei rânduri, Chindia nu a reușit să scoată nici măcar un punct dintr-o confruntare în care nu avea voie să piardă, în compania unei formații pe care a bătut-o în două rânduri în sezonul trecut de Liga 2-a.

Burlacu a deschis scorul

Chindia a deschis scorul rapid în duelul nou-promovatelor, prin Andrei Burlacu, după o acțiune frumoasă. Meciul a început practic de la 1-0 pentru formația antrenată de Viorel Moldovan. Startul în forță a dat impresia suporterilor târgovișteni că se vor putea bucura de prima victorie din acest sezon de Liga 1. Speranțele s-au ruinat rapid. Jakub Vojtus a restabilit egalitatea în minutul 19, iar doar cinci minute mai târziu, Academica a trecut în avantaj, după reușita lui Bogdan Barbu. Răsturnare de scor în doar cinci minute! Chindia a încercat în zadar să revină, iar până la pauză tabela a rămas neschimbată. Academica a pus capăt meciului în minutul 63, când Alexandru Buziuc a marcat pentru 3-1.

Chindia este „lanterna roșie”

Eșecul usturător cu Academica Clinceni a trimis-o pe Chindia pe ultimul loc în clasament, în postura de „lanternă roșie”. Un singur punct obținut în cinci etape este mult prea puțin. Sunt patru înfrângeri consecutive, ultimele două categorice. Sigur, campionatul este lung și mai sunt destule meciuri de jucat, însă este obligatoriu să se obțină puncte în duelurile cu formațiile de un nivel apropiat, precum Academica.