29.03.2023 00:12

Muzeele dâmbovițene au trecut la programul de vară

Muzeele dâmbovițene au trecut la programul de vară
Galerie foto

Începând de duminică, 26 martie 2023, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște a trecut la programul de vară.

Vă așteptăm la muzeele aflate în administrarea noastră pentru recreere, dar și pentru a descoperi multiplele aspecte ale trecutului și prezentului în plină transformare, oglindite deopotrivă într-o largă varietate de exponate, puse în valoare în expozițiile permanente și temporare organizate.

Astfel, noul program este următorul:

- Pentru vizitarea Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” și al Ansamblului Brâncovenesc Potlogi, programul este de marți până duminică, în intervalul orar 9:00 - 18:30, ultimul bilet fiind eliberat la ora 18:00. Luni este închis.

- La Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanței”, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa - Atelier Gheorghe Petrașcu, Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Școlii de Ofițeri „Ferdinand I” la spațiul profan al procesului și execuției soților Ceaușescu și al sfârșitului regimului totalitar din România” și Casa Atelier „Gabriel Popescu” din localitatea Vulcana – Pandele, programul de vizită este de marți până duminică, în intervalul orar 9:00 - 17:00.

Luni este închis.

- Casa Memorială „Ion Luca Caragiale”, Muzeul de Etnografie Pucioasa și Muzeul etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroșița, pot fi vizitate de miercuri până duminică, în intervalul orar 8:00 - 16:00. În zilele de luni, marți, primul și al treilea weekend din fiecare lună este închis.

Vă așteptăm cu drag!

 

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliului Județean Dâmbovița