22.09.2016 14:34

Multe podiumuri la Campionatele Naționale pe echipe

Multe podiumuri la Campionatele Naționale pe echipe
Galerie foto

* Radio orientariștii au cucerit patru titluri de campioni naționali la Târgu Mureș, demonstrând din nou că sunt cei mai buni din țară

LIVIU DOBRE


După evoluțiile bune de la Campionatul Mondial din Bulgaria, unde au reprezentat cu succes tricolorul, radio orientariștii de la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște au avut o comportare foarte bună și la Campionatele Naționale pe echipe, de la Târgu-Jiu. Aceștia au demonstrat încă o dată că sunt cei mai buni din țară la acest sport, cucerind patru medalii de aur, una de argint și două de bronz. La clasic, echipa de seniori formată din Pavel Babeu, Alexandru Babeu și Andrei Gherghescu au obținut titlul de campioni naționali atât în proba de 144 Mhz, cât și în cea de 3,5 Mhz. Tot la clasic, Alexandru Gherghescu și Claudiu Anghelescu au luat o medalie de aur la 144 Mhz și una de bronz la 3,5 Mhz, la juniori, un bronz cucerind și echipa de junioare altcătuită din Sorana Scorțea, Teodora Călin și Maria Dulea. În proba de ștafete, echipa compusă din Pavel Babeu, Alexandru Babeu și Alexandru Gherghescu a cucerit medalia de aur. La mixt, Andrei Gherghescu, Claudiu Anghelescu și Sorana Scorțea au urcat pe a doua treaptă a podiumului, obținând argintul.

Lotul Clubului Sportiv Municipal i-a inclus pe Pavel Babeu, Alexandru Babeu, Andrei Gherghescu, Alexandru Gherghescu, Claudiu Anghelescu, Victor Petrovici, Ștefa Dulea, Sorana Scorțea, Teodona Călin și Maria Dulea.