17.11.2021 00:09

Multe meciuri tari în Liga a 5-a

Multe meciuri tari  în Liga a 5-a
Galerie foto

* Au fost diferențe mari de scor în unele meciuri, au fost și partide echilibrate, dar au existat și evenimente neplăcute în Seria Sud

 

Iubitorii fotbalului dâmbovițean au fost cu ochii pe Liga a 5-a la finalul săptămânii trecute. S-au jucat meciuri tari în toate cele trei serii, în fiecare dintre ele fiind programat câte un derby. Meciurile au fost importante în vederea stabilirii ocupantelor locurilor fruntașe, fiind înregistrate modificări în ierarhiile din cele trei serii. Au fost diferențe mari de scor în unele meciuri, au fost și partide echilibrate, dar au existat și evenimente neplăcute în Seria Sud, acolo unde o echipă nu s-a prezentat, iar un meci a fost întrerupt, pentru că una dintre formații a rămas în șase jucători.

Moroeni a trecut pe primul loc 

În Seria Nord, meciul etapei a fost cel dintre Bradul Moroeni și Unirea Colibași, gazdele reușind să se impună cu 6-3, iar clasamentul a suferit modificări. Primul loc este ocupat acum de Bradul Moroeni, cu 30 de puncte, la egalitate cu echipa din Colibași, dar cu un golaveraj mai bun, +52, față de +28 cât are Unirea. Locul 3 este ocupat de ACS Gura Ocniței, cu 29 de puncte, care a învins în ultima etapă Voința Steaua Pietroșița cu 1-0. Rezultatele complete:  Voința Adânca – Gloria Doicești 2-7, Bradul Moroeni – Unirea Colibași 6-3, Voința Tătărani – Olimpicii Ulmi 3-2, ACS Gura Ocniței – Voința Steaua Pietroșița 1-0, Comerțul Viișoara – Luceafărul Dărmănești 1-1, Voința Săcueni – Viitorul Ocnița 2-2 și Pomicola Raciu – Comunal Valea Lungă 3-2. Muscelul Văleni a stat.

Bucșani s-a distanțat în Seria Sud 

În Seria Sud, partida dintre Gloria Bucșani și Victoria Comișani a fost capul de afiș al rundei. Gazdele au reușit să se impună cu 3-0 și s-au desprins în fruntea clasamentului, având 31 de puncte, 4 mai mult decât echipa din Comișani, ocupanta locului secund. Pe ultima treaptă a podiumului se clasează Libertatea Urziceanca, care a ajuns la 25 de puncte, după victoria la „masa verde” din ultima etapă, 3-0 cu Unirea Slobozia Moară. Rezultatele complete: Unirea Nucet – Vânătorul Rățoaia 1-1, Dentaș Tărtășești – Olimpia Mărcești 2-1, Viitorul Gheboaia – Flacăra Ghinești 2-0(meciul a fost întrerupt în minutul 20, oaspeții au rămas în șase jucători), Gloria Bucșani – Victoria Comișani 3-0, Știința Finta – Luceafărul Bolovani 4-2 și Libertatea Urziceanca – Unirea Slobozia Moară 3-0(neprezentare). Victoria Văcărești și Viitorul Dobra au stat.

Zăvoiu și Odaia Turcului, la egalitate de puncte 

Au fost meciuri interesante și în Seria Vest. Flacăra Zăvoiu a câștigat cu 5-0 în deplasarea de la Neajlovul Puntea de Greci și ocupă primul loc, cu 28 de puncte și golaveraj +30. Derby-ul etapei s-a jucat la Potlogi, acolo unde Dinamo Odaia Turcului a învins echipa locală cu 4-1 și a ajuns tot la 28 de puncte, dar cu un golaveraj mai slab decât liderul, +25. Locul 3 este ocupat de FC Potlogi, cu  25 de puncte. Rezultatele complete:  Olimpia Picior de Munte – AS Corbii Mari 4-3, Sportul Mogoșani – Viitorul Străoști 4-2, FC Potlogi – Dinamo Odaia Turcului 1-4, Neajlovul Puntea de Greci – Flacăra Zăvoiu 0-5, Săgeata Braniștea – Spicul Jugureni 0-0, Voința Ionești – Viitorul Tomșani 1-4 și Olimpia Morteni – Unirea Cobia 7-1. Petrolul Răscăeți a stat.

 

 

Cosmin Sava