31.03.2020 00:09

Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării

Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării
Galerie foto

❚ Dacă formația care ne va reprezenta județul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a reușește să facă pasul în eșalonul național, vor mai retrograda două echipe, altfel pică trei ❚ În acest moment, pe ultimul loc este Gaz Metan Finta, echipă care are -1 punct și pare condamnată la retrogradare ❚ Asociația Județeană de Fotbal, prin vocea secretarului Dorin Nistor, a transmis că își dorește ca ierarhia finală să fie stabilită pe teren.

 

COSMIN SAVA

 


 

O singură etapă din returul Ligii a IVa s-a disputat înainte ca pandemia de coronavirus să conducă la suspendarea competițiilor fotbalistice. Pentru titlu se luptă trei echipe, toate cu șanse reale, Roberto Ziduri, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții, însă și lupta pentru evitarea retrogradări este foarte interesantă. Dacă echipa care ne va reprezenta județul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a reușește să facă pasul în eșalonul național, vor mai retrograda doar două echipe, altfel pică trei.

Finta, Voinești și Vișina ocupă locuri retrogradabile

În acest moment, pe ultimul loc este Gaz Metan Finta, echipă care are -1 punct și pare condamnată la retrogradare. Pe locul 17 este Sportul Voinești (13 puncte), la o lungime în spatele formațiilor Voința Vișina și Unirea Colibași (14 puncte). Aproape de zona retrogradabilă mai sunt Progresul Mătăsaru (15 puncte) și Viitorul Răzvad (16 puncte). Mai puțin de 20 de puncte au Steagu Roșu Colacu (18 puncte), Olimpicii Ulmi (18 puncte), Luceafărul Dragomirești (19 puncte) și FC Brezoaele (19 puncte), dar acestea nu își fac atât de multe griji în privința evitării retrogradării. Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, prin vocea secretarului Dorin Nistor, a transmis că își dorește ca ierarhia finală să fie stabilită pe teren, iar sezonul să fie dus la final. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă va fi posibilă reluarea competițiilor.