18.01.2018 00:05

Movileanu a câștigat Cupa României

Movileanu a câștigat Cupa României
Galerie foto

* În finală, sportivul târgoviștean l-a învins pe Emir Cupeldin, junior care aparține de Clubul Sportiv Farul Constanța, cu un categoric 3-1

* Sportivul de la Steaua București a mai cucerit Cupa României și când evolua la categoria copiilor între 8 și 10 ani

* Movileanu ocupă primul loc în clasamentul juniorilor II, cu 582 de puncte

 

COSMIN SAVA


Darius Movileanu a început excelent anul 2018. Târgovișteanul legitimat la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a reușit să se impună în Cupa României la juniori II, în turneul disputat la Buzău.

În primul tur, Movileanu a trecut de Ion Blănariu cu 3-1, iar în turul doi l-a depășit pe Bogdan Iacob cu 3-2. Faza sferturilor de finală a făcut ca Movileanu să joace împotriva lui Andrei Miron, pe care l-a învins cu 3-1. În semifinale, Darius Movileanu a jucat cu Dragoș Bujor, colegul de la Steaua București de care a dispus cu 3-0, pentru ca în finală sportivul târgoviștean să îl învingă pe Emir Cupeldin, junior care aparține de Clubul Sportiv Farul Constanța, cu un categoric 3-1.

Astfel, la primul turneu din acest an, juniorul din Târgoviște a reușit să arate un joc bun și să câștige competiția. Pentru Darius Movileanu urmează participarea la Open-uri Internaționale. Sportivul de la Steaua București a mai cucerit Cupa României și când evolua la categoria copiilor între 8 și 10 ani.

Movileanu ocupă primul loc în clasamentul juniorilor II, iar cu cele 150 de puncte obținute prin câștigarea Cupei României a ajuns la 582 de puncte, față de cele 483 ale lui Emir Cupeldin, sportiv pe care l-a învins în finala cupei. Ultimul loc de pe podium e ocupat de Andrei Tomică, de la CS Pristavu Clung, sportiv care are în prezent 336 de puncte.