22.12.2014 00:18

Moș Crăciun a sosit cu barca pe Lacul Chindia

Moș Crăciun a sosit cu barca pe Lacul Chindia
Galerie foto

CORVIN DUMITRICĂ


Vineri, 19 decembrie a.c., însuși Moș Crăciun a poposit la Târgoviște în „Orășelul Copiilor”. De la Gara Târgoviște, o paradă impresionantă, cu car alegoric, a pornit pe traseul Bdul Regele Carol I - Bdul Mircea cel Bătrân - Calea Domnească - Parcul Chindia, pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun. Sute de copii și părinți l-au așteptat pe Moș în Orășelul Copiilor din Parcul Chindia, însă acesta nu a ajuns în mijlocul lor până nu a fost chemat de micuți

 

● „Îl aștept pe Moș că vine cu barca. Vreau să-mi aducă dulciuri”.

● „Să-mi aducă ce dorește el. Am fost cuminte”.

● „Stiu sigur că vine Moșul și doresc să-mi aducă jucării”.

● „Eu am fost foarte cuminte și i-am scris Moșului să-mi aducă o mașinuță”, ne-au spus câțiva micuți. Până la urmă, Moșul și-a făcut apariția, în sunete de fanfară, sosind pe o barcă în formă de lebădă și cu un spiriduș pe post de vâslaș. Ajutoarele Moșului le-au cântat spectatorilor la flaut și apoi le-au împărțit copiilor cadouri. Drept mulțumire, cei mici i-au cântat Moșului colinde, i-au transmis dorințele și i-au smuls promisiunea că îl vor vedea și anul viitor la Târgoviște. „Călătoria a fost fantastică, am avut artificii, iar acum multă căldură din partea copiilor. Am cadouri ca în fiecare an și surprize. Copiii au fost cuminți, așa că îi vom răsplăti pe toți”, a promis Moș Crăciun.

Pe scenă a fost întâmpinat de primarul interimar al Târgoviștei, Ciprian Prisăcaru, care i-a urat bun venit Moșului și i-a mărturisit că toți copiii au fost cuminți și așteaptă acum daruri multe.