17.04.2014 08:07

Moroeni iese din lupta pentru promovare

Moroeni iese din lupta pentru promovare
Galerie foto

C.N.


 

Stadionul din Gura Șutii. Spectatori: 100. Au marcat: Cravescu (18), I. Dumitru (36-pen) / C. Constantin (86-pen). Șuturi spre poartă: 6-10. Șuturi pe poartă: 3-5. Cornere: 1-4. Au arbitrat: Iulian Preda - Cosmin Bădeanu, Gabriel Catană. Observator AJF: Vasile Stroe. Cartonașe galbene: Arabolu (11), Rotaru (38), I. Dumitru (38) Stoica (53), Petruțu (56), Dexan (80) / Dumitrescu (35), Tudose (38), Nedelcu (44), Săvulescu (56). La juniori: 2- 0.

 

Gura Șutii: V. Nicolae - I. Dumitru (64 Drăcea), Ștefan, Stoica (67 Dexan), Rotaru (85 Olteanu), Păun, Cravcescu, Petruțu, Radu, Arabolu, Dragne. Antrenor: Constantin Dinu.

Moroeni: Eftimie - Nedelcu, Tudose, Constantin, Leotescu, Blas, Florescu (71 Pătru), Dumitrescu, Săvulescu (64 Voicu), Călinescu, Iosif. Antrenor: Florin Tudose.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Recolta Gura Șutii a obținut o victorie cu greutate în etapa intermediară de marți, cu Bradul Moroeni, pe care a cam scos-o din lupta pentru promovare. Gazdele au evoluat cu multă determinare, decisivă în obținerea victoriei. Localnicii au început mai bine și în minutul 10 au avut prima oportunitate de a marca. I. Dumitru i-a pasat lui Cravcescu, care a șutat peste poarta lui Eftimie.

 

Două minute mai târziu, Bradul a dat primul semnal că vrea trei puncte. “Mite” Constantin a executat foarte bine o lovitură liberă de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara veteranului Victor Nicolae. Gazdele au revenit în atac și au deschis scorul în mintul 18. Cravcescu a luat o acțiune pe cont propriu, a intrat în suprafața de pedeapsă și a marcat în colțul lung, mingea lovind în prealabil bara. Vizitatorii nu au acuzat șocul golului primit și au ratat o ocazie.

 

Corner de pe dreapta executat foarte bine de Leotescu pâna la Florescu (20), care a șutat în bară, de la 16 metri. Cei care marchează însă au fost tot amfitrionii. Cravcescu, cel mai bun jucător de pe teren, a fost faultat în careu de Dumitrescu și arbitrul a acordat penalty. I. Dumitru (36) a marcat fară emoții și Gura Șuții a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri.

 

Revenire tardivă

Moroeni a început mai bine repriza secundă, dar șutul lui Leotescu (60) a fost prins de Nicolae. La jumătatea reprizei a intrat și favoritul tribunelor, Dexan. “Hai Dexane, să dai gol ca la Pucioasa”, l-au încurajat spectatorii. Oaspeții au ratat însă o nouă ocazie, după ce Florescu i-a pasat lui Voicu (69), numai că șutul său s-a dus puțin pe lângă poartă. Bradul a început să spere în minutul 86. Arabolu a comis henț în careu și “Mite” Constantin a marcat din penalty. Ultima ocazie le-a aparținut gazdelor, Dexan încercându-l pe Eftimie cu un șut din afara careului. Victorie meritată pentru Gura Șuții, însă și echipa lui Florin Tudose s-a mișcat bine, doar că atacanții au ratat ocazii importante, fapt care i-a costat in final. Prin acest insucces, Bradul Moroeni și-a cam luat adio de la primul loc, Flacăra distanțandu-se la șapte puncte în clasamentul Ligii a IV-a.