14.04.2015 00:25

Morenarii vor scăpa de coșmarul apei

Morenarii vor scăpa de coșmarul apei
Galerie foto

❚ Cele două proiecte europene derulate în localitate de Compania de Apă sunt în grafic și se lucrează intens la ele ❚ Primarul de la Moreni este încrezător că până la finalul acestui an se va trece în sfârșit la racordarea gospodăriilor la rețelele publice ❚ Mai mult, edilul promite că pe toate străduțele neacoperite de proiect, primăria va lucra cu fonduri proprii, astfel încât și morenarii de aici să fie racordați la apă până la sfârșitul anului

ANA MARIA POPESCU

 


 

Până la sfârșit anului, municipiul Moreni va scapa de „coșmarul apei”! Dat fiind faptul că cele două proiecte europene derulate în localitate de Compania de Apă sunt în grafic și se lucrează intens, edilul municipiului Moreni este încrezător că până la finalul lui 2015 lucrările la rețelele de apă și canalizare vor fi încheiate cu succes și se va trece la racordarea gospodăriilor la aceste rețele publice.

În prezent se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, la repararea stației de epurare din localitate, dar și la rezervoarele de apă de la Bana, iar municipalitatea nu are niciun dubiu că toate aceste investiții nu vor fi terminate până la finele acestui an. De asemenea, pentru decembrie 2015 există promisiuni că se vor finaliza lucrările de apă și canalizare și din „celebrul” cartier Țuicani.

2015, anul proiectelor încheiate la Moreni?

„Cele două proiecte ale Companiei de Apă care vizează municipalitatea din Moreni, este vorba despre extinderea rețelei de apă și canalizare și reparații ale stației de epurare și a rezervoarelor din Bana, merg foarte bine. În 2015 Moreni va încheia lucrările de apă și canalizare în tot municipiul, iar în decembrie 95% din gospodăriile din Moreni vor fi racordate la apă și canal pe rețeaua publică a municipalității. Și cartierul Țuicani va intra în lucrări anul acesta, pe apă și canal, și până la sfârșitul lunii decembrie vor trebui încheiate, astfel încât cea mai mare parte a localității va avea rezolvată această problemă. Noi vom avea în vedere ca, din fonduri proprii, străduțele și zonele care sunt neacoperite, să reușim să le acoperim, astfel încât toți cetățenii din Moreni să beneficieze de aceste utilități”, a precizat primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.