05.10.2020 00:17

Morenarii rămân neînvinși

Morenarii rămân neînvinși
Galerie foto

❚ Dacă pe teren propriu Flacăra Moreni a reușit să câștige cu ACSO Filiași, în ultima etapă, deplasare la Vedița Colonești, echipa lui Gabi Paraschiv a scos un punct. ❚ Vedița a început meciul în atac, dar Duță a respins șutul lui Nichita, iar Stancu a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap. ❚ Partea secundă a început cu Flacăra în atac, dar Iliescu a șutat peste poartă din interiorul careului.

 

COSMIN SAVA


Flacăra Moreni traversează o perioadă bună în campionat, reușind să ajungă la al patrulea meci fără înfrângere. Dacă pe teren propriu Flacăra Moreni a reușit să câștige cu ACSO Filiași, în ultima etapă, deplasare la Vedița Colonești, echipa lui Gabi Paraschiv a scos un punct, ajungând astfel la 8 puncte după primele patru etape, ocupând locul 3, la 2 puncte în spatele liderului Sporting Roșiori. În etapa următoare, Flacăra joacă pe teren propriu cu Universitatea Craiova 2, echipa de pe ultimul loc a Seriei a 6-a.

Gazdele au avut o bară

Vedița a început meciul în atac, dar Duță a respins șutul lui Nichita(2), iar Stancu a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap(10). Prima ocazie a formației morenare a venit de la golgheterul Andrei Iliescu, dar acesta a trimis peste poartă(15). Ultima fază importantă a primei părți a aparținut tot gazdelor, dar Ruță a trimis pe lângă poartă din lovitură liberă(30).

Echilibru și în partea secundă

Partea secundă a început cu Flacăra în atac, dar Iliescu a șutat peste poartă din interiorul careului( 48). Vedița a avut o șansă bună prin Cinca, dar Duță a respins bine și de această dată(63). Morenarii putea să dea lovitura prin Floricel, dar lovitura de cap a acestuia a ajuns în brațele portarului șerban(80). Flacăra a trăit periculos ultimele secvențe ale jocului, pentru că Duță a reușit să respingă incredibil șutul lui Bara(88).

Vedița Colonești- Flacăra Moreni 0-0

Stadion: Mircea Stan-Colonești. Au arbitrat: Robert Ciorbea; Pavel Andrei Cojocaru și Viorel Pânzaru(toți din Brașov). Observatori: Fevronia Ion(Craiova) și Adrian Mirea(Craiova). Vedița : șerban- Nichita, Savu, Negoiță, Moise- Coman,Cincă, Ion Cătalin, Ruță- R.Stancu, Dalu. Au mai intrat: Aria, Pâslaru, Bara, Gheorghe Mihai. Antrenor: Bobi Verdeș. Flacăra: Duță- Călin, Floricel,Vîrtej, Ilie- Constantin, G.Negrea, Calofir-Niculăescu, Iliescu, Petculescu. Au mai intrat: Tocan și Pătulea. Antrenor: Gabi Paraschiv.