11.10.2021 00:08

Morenarii, prima victorie acasă în acest sezon

*Până la meciul de vineri, de pe teren propriu, cu Real Bradu, echipa pregătită de Gabi Paraschiv avea înregistrate patru înfrângeri, cu Unirea Bascov, Academica Clinceni 2, CS Tunari și Progresul Spartac.

* Flacăra s-a desprins în repriza secundă, Bogdan Oancea a punctat în minutul 70, pe o pasă a lui Iulian Drăgan, care a gândit bine întreaga acțiune, stabilind scorul final, 2-0.

 

Flacăra Moreni a început bine acest sezon, cu o victorie pe terenul celor de la FC Argeș 2, dar lucrurile nu au mai mers la fel de bine și în următoarele etape. Până la meciul de vineri, de pe teren propriu, cu Real Bradu, echipa pregătită de Gabi Paraschiv avea înregistrate patru înfrângeri, cu Unirea Bascov, Academica Clinceni 2, CS Tunari și Progresul Spartac, dar și un rezultat de egalitate, cu FCSB 2. Astfel, moralul în cadrul echipei morenare nu era la un nivel prea ridicat, însă elevii lui Paraschiv au reușit să se mobilizeze și au făcut un meci bun în etapa  cu numărul șapte a acestui sezon de Liga a III-a.

Echipa din Bradu nu a reușit să producă pericol la poarta morenarilor, iar Flacăra a avut parte de un meci destul de reușit, deși Real a adunat 11 puncte până la momentul disputării meciului de pe bătrânul stadion din Moreni. În partida de vineri, Gabi Paraschiv a început în următoarea formulă: Ștefan- Călin, Oaie, Matei, Cernea- Negrea, Vîrtej, Nicolae- Enache, Iliescu, Drăgan, iar pe parcurs au mai intrat Niță, Oancea, Neacșu și Roman. Morenarii au condus la pauză cu 1-0, grație reușitei semnate în începutul meciului, minutul 6, de Andrei Iliescu. Flacăra s-a desprins în repriza secundă, Bogdan Oancea a punctat în minutul 70, pe o pasă a lui Iulian Drăgan, care a gândit bine întreaga acțiune, stabilind scorul final, 2-0. 

Astfel, după aproape un an, morenarii au obținut o nouă victorie pe teren propriu în campionat, ultimul succes fiind înregistrat pe 23 octombrie 2020, 2-0 cu Academica Clinceni 2.  De asemenea, pentru morenari, aceste puncte sunt primele obținute pe teren propriu în această stagiune. În acest moment, Flacăra a ajuns la șapte puncte adunate, iar în etapa următoare va juca în deplasare, cu Dinamo 2, echipă care este neînvinsă în ultimele cinci etape, având în acest interval  și trei victorii consecutive. După meciul cu Dinamo, pentru morenari urmează jocul de pe teren propriu, cu Rapid 2, înfruntare care va avea loc în ultima etapă a turului sezonului regulat.

Cosmin Sava