22.04.2019 00:09

Morenarii continuă șirul rezultatelor pozitive

Morenarii continuă șirul rezultatelor pozitive
Galerie foto

❚ Singura ocazie a oaspeților din prima repriză a venit la un corner, Floricel a trimis o lovitură de cap care a trecut pe lângă poarta lui Sîrbu. ❚ Morenarii au rezolvat meciul când Drăgan a pătruns în careu, a vrut să șuteze, dar Toriste a făcut henț, s-a acordat penalty, iar Rosciugă a transformat fără emoții. ❚ Vineri, de la ora 17:00, Flacăra joacă în deplasare la Hermannstadt 2, echipă care ocupă locul 14 în acest moment.

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Flacăra. Spectatori: 500. Au marcat: Andrei Iliescu(54); Alberto Rosciugă(66-pen.). Cartonașe galbene: Iliescu(43), Neacșu(65)/Floricel(30); Bădiță(40); Toriste(63). Au arbitrat: Bogdan Dumitrache(București); Tamas Biro(Cernat) și Eniko Biro(Odorheiu Secuiescu). Observatori: Ion Olteanu(București) și Andrei Simion(București). Flacăra: Sîrbu- Niță, Matei, Oaie,Cernea- Neacșu, Vîrtej-Zidăroiu(85 Pahonțu), Drăgan(90+2 Oprea), A.Negrea(55 Rosciugă)- Iliescu. Antrenor: Gabi Paraschiv. Roșiori: Bușcă- Toriste(81 Urîtu), Floricel, Piciu, Chivu- Bogdanovici, Craiu- Roman, Scumpu, Anghel(63 Kaba)- Bădiță(63 Manda). Antrenor: Ion Ion.

Echipa lui Gabi Paraschiv a ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere, în ultima etapă disputată reușind să se impună cu 2-0 în fața celor de la Sporting Roșiori. A fost o victorie muncită a morenarilor, care au ajuns la 31 de puncte și ocupă locul 12 în Seria C3, la egalitate cu FC Voluntari 2 și CS U Craiova 2. Vineri, de la ora 17:00, Flacăra joacă în deplasare la Hermannstadt 2, echipă care ocupă locul 14 în acest moment.

Morenarii au controlat prima repriză

Flacăra a început bine meciul, șutul lui Neacșu a fost respins de portarul Bușcă(1), iar Iliescu a trimis în portar dintr-o poziție bună(6). Morenarii au reușit să înscrie până la urmă, dar reușita lui Iliescu a fost anulată pe motiv de offside(23). Singura ocazie a oaspeților din prima repriză a venit la un corner, Floricel a trimis o lovitură de cap care a trecut pe lângă poarta lui Sîrbu(24). Ultima fază importantă din prima repriză a aparținut gazdelor, Drăgan a șutat din marginea careului, dar mingea a trecut peste poartă(31).

Flacăra a marcat, dar a avut și emoții pe final

A doua repriză a început tot cu echipa morenară în atac, dar șutul lui Vîrtej din afara careului a mers pe lângă poarta lui Bușcă(46). Golul a venit până la urmă din piciorul lui Iliescu, cel care a punctat după o pasă venită de la Vîrtej(54). Morenarii au rezolvat meciul câteva minute mai târziu, pentru că Drăgan a pătruns în careu, a vrut să șuteze, dar Toriste a făcut henț, s-a acordat penalty, iar Rosciugă a transformat fără emoții(66). Iliescu putea să realizeze „dubla”, dar șutul lui a mers peste poarta oaspeților(65). Echipa din Roșiori a încercat să revină, dar șutul lui Roman nu a prins cadrul porții(68). Rosciugă a avut ultima ocazie a morenarilor din acest meci, dar șutul lui a fost prins fără probleme de Bușcă(70). Sporting a atacat pe finalul meciului, dar Craiu a trimis pe lângă poartă(71), Floricel a șutat mult din fața porții(82), iar lovitura de cap a lui Roman a fost scoasă de Sîrbu(83).