04.11.2019 00:08

Morenarii au obținut un punct împotriva liderului

Morenarii au obținut un punct împotriva liderului
Galerie foto

❚ Cu 20 de puncte după 11 etape morenarii ocupă locul 4 în clasamentul Seriei C3, la două lungimi distanță în spatele Progresului ❚ Donca a fost cel mai periculos om al Progresului în prima repriză, acesta a șutat bine, dar Duță a fost la post, iar scorul a rămas 1-1 ❚ Flacăra putea să dea lovitura în prelungirile partidei, Calofir și Drăgan au combinat frumos, ultimul a pasat către Ilie, dar tânărul mijlocaș s-a precipitat la finalizare și a tras într-un adversar

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Flacăra. Spectatori: 300. Au marcat: Andrei Iliescu (34), Iulian Drăgan (77) / Alexandru Oaie (17 - autogol), Ionuț Tudorache (63). Cartonașe galbene: Matei(26)/Voican(62). Au arbitrat: Sergiu Mavriche(Bacău), Constantin Mihai Cantemir(Făgăraș) și Ionuț Melinte(Iași). Observatori FRF: Elena Mușetoiu(Pitești) și Sorin Cojocaru(București).

Flacăra: Duță(80 Chiran)- Costache, Matei, Oaie, Cernea- Constantin, Anton(80 Ilie), Calofir – Zidăroiu(67 Drăgan), Iliescu, Niculăescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Progresul: Răduță – Parfeon, Acasandrei, Leafu, A. Grigore (79 Șandru) – Boiangiu (79 Matei), Geană, Donca – Milea (65 Petcu) – Stanciu (87 Lixandru), Tudorache. Antrenor: Andrei Erimia.

 

Flacăra rămâne aproape de primul loc

Meciul dintre Flacăra Moreni și Progresul Spartac, care înaintea jocului de vineri ocupa locul 3, respectiv primul loc în clasament, s-a ridicat la nivelul așteptărilor. A fost un joc în care oaspeții au condus de două ori, dar elevii lui Paraschiv au avut de fiecare dată puterea să revină în joc. Cu 20 de puncte după 11 etape morenarii ocupă locul 4 în clasamentul Seriei C3, la două lungimi distanță în spatele Progresului. Vineri, de la ora 14.00, Flacăra întâlnește Voluntari 2 pe teren propriu. Repriză echilibrată Începutul jocului a fost unul echilibrat, dar oaspeții au reușit să treacă în avantaj la prima acțiune mai serioasă. Donca a șutat din afara careului, iar Oaie a deviat cu capul în propria poartă(17). Flacăra putea să egaleze rapid, dar șutul lui Anton a fost scos de lângă bară de Răduță(18). Morenarii au rămas în atac, Iliescu a șutat bine din afara careului, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta oaspeților(32). Atacantul morenar a reușit să restabilească egalitatea, Iliescu a profitat de pasa excelentă a lui Cosmin Anton și l-a executat pe Răduță cu un lob de senzație(34). Flacăra putea să treacă în avantaj, dar Anton a ratat ținta cu un șut de la distanță(37). Donca a fost cel mai periculos om al Progresului în prima repriză, acesta a șutat bine, dar Duță a fost la post, iar scorul a rămas 1-1(41). Iliescu a ratat ultima ocazie din prima parte a jocului, lovitura de cap a acestuia a trecut pe lângă poarta oaspeților(43).

Drăgan a egalat

Flacăra a început mai bine partea secundă, Calofir a ajuns în careu, dar a preferat un șut care a fost scos de portarul oaspeților, în loc să paseze către Iliescu, aflat într-o poziție foarte bună(53). Prima șansă a Progresului a venit din piciorul lui Milea, dar Duță a intervenit bine, pentru ca mai apoi lovitura de cap a lui Acasandrei să treacă peste poartă(55), scenariu care s-a repetat și puțin mai târziu(60). Aceste ocazii au anunțat golul oaspeților, care au trecut din nou în avantaj grație reușitei semnate de Tudorache(63). Portarul formației morenare a fost pus din nou la treabă de Donca, dar Duță a intervenit bine de fiecare data (71, 75), iar Flacăra a rămas în joc. Morenarii au reușit să egaleze contrat cursului jocului, Niculăescu a ridiculizat doi adversari, a pasat bine către Drăgan, care a marcat golul de 2-2 fără emoții(77). Flacăra putea să dea lovitura în prelungirile partidei, Calofir și Drăgan au combinat frumos, ultimul a pasat către Ilie, dar tânărul mijlocaș s-a precipitat la finalizare și a tras într-un adversar (90+3). S-a terminat 2-2, un rezultat echitabil, iar cele două echipe s-au mulțumit cu câte un punct după un meci superb.