22.10.2018 00:09

Morenarii au dominat tot meciul, dar au pierdut

Morenarii au dominat tot meciul, dar au pierdut
Galerie foto

❚ Flacăra rămâne cu un singur punct după nouă etape, iar runda viitoare, vineri, de la ora 15:00, joacă pe teren propriu cu Hermannstadt 2. ❚ Cel mai periculos om al morenarilor, Alex Negrea, a lovit din nou bara, cu un șutcentrare din partea stângă a terenului(75), iar lovitura de cap a lui Matei a fost prinsă de Bușcă(78)

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Municipal. Spectatori:250. A marcat: Scumpu(81). Cartonașe galbene: Floricel(56), A.Roman(90+3)/ Vîrtej(21), D.Roman(26), Oprea(31), Matei(59), Zidăroiu(78), Cernea(83). Au arbitrat: Nicolae Breoi(București); Alexandru Bodolan(București), George Oprescu(Ploiești). Observatori: Elena Mușetoiu(Pitești) și Cătălin Barbu(Pitești). Sporting: Bușcă- Fieraru, Floricel, Piciu, Chivu- Ciubuc(72 Gomes), Scumpu, Urîtu(46 Lătea), Simian- A.Roman(90+3 Kaba), Manda(90+2 Dudău). Antrenor:Dumitru Paciurea. Flacăra: Sîrbu- Oprea(60 Parghel), Matei, Oaie, Cernea- Vîrtej, Dinu- Zidăroiu, Drăgan(77 Rosciugă), A.Negrea- D.Roman(68 Oprescu). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Echipa pregătită de Gabi Paraschiv a arătat bine în meciul de la Roșiori, pe care l-a dominat categoric, dar s-a întors fără puncte la Moreni, pentru că Sporting a reușit să marcheze la singura ocazie serioasă pe care a avut-o în meciul de sâmbătă. Flacăra rămâne cu un singur punct după nouă etape, iar runda viitoare, vineri, de la ora 15:00, joacă pe teren propriu cu Hermannstadt 2. Ocazii mari la începutul meciului Flacăra a ratat o ocazie uriașă în startul meciului, când Roman a trimis o lovitură de cap, fără forță însă, mingea fiind reținută de portarul oaspeților(2). Morenarii au continuat să atace, Drăgan s-a descurcat bine în banda dreaptă, a trimis pentru Alex Negrea, care a lovit bara transversală cu un șut din interiorul careului(14). Roman și-a încercat șutul din marginea careului, dar șutul său a trecut peste poarta lui Bușcă(20). Sporting Roșiori a încercat să răspundă la ocaziile morenarilor, dar șutul lui Fieraru a fost reținut cu multă siguranță de Sîrbu(27). Ultima ocazie a primei părți a aparținut dâmbovițenilor, dar Roman a trimis pe lângă poartă(33), iar la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0. Gol norocos marcat de Scumpu Partea secundă a început cu morenarii în atac, dar șutul lui Vîrtej din interiorul careului a trecut peste poarta lui Bușcă(52). Echipa din Roșiori a răspuns prin A.Roman(57) și Simian(58), dar șuturile acestora nu au pus în pericol poarta morenarilor. Alex Negrea a șutat puternic, dar mingea a fost blocată și a ajuns la Matei, care a tras în portarul gazdelor din cinci metri(73). Cel mai periculos om al morenarilor, Alex Negrea, a lovit din nou bara, cu un șut-centrare din partea stângă a terenului(75), iar lovitura de cap a lui Matei a fost prinsă de Bușcă(78). S-a marcat contrar cursului jocului, gazdele reușind să puncteze prin Alexandru Scumpu, după ce mingea a ajuns la el cu mult noroc(81). Ultima ocazie a meciului a fost a echipei lui Paraschiv, dar Vîrtej a trimis pe lângă cu o lovitură de cap(89).