07.10.2019 00:10

Moldovan vrea să câștige cu Voluntari

Moldovan vrea să câștige cu Voluntari
Galerie foto

❚ Târgoviștenii au nevoie de puncte pentru a urca în clasament, iar la Voluntari situația este și mai disperată, pentru că ilfovenii sunt pe ultimul loc ❚ „Știu din experiența proprie ce înseamnă să fii într-o asemenea situație. I-am pus în gardă pe băieți. Să nu credem că suntem liniștiți după ultimele rezultate”, a spus Viorel Moldovan ❚ „E un campionat puternic, cred că am făcut, cu toții, meciuri bune. Sunt un pic dezamăgit că nu a venit convocarea de la naționala Republicii Moldova”, a transmis Vadim Rață

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia și-a mai revenit, iar în ultimele două etape a reușit două victorii, cu FC Botoșani și Astra Giurgiu, echipe respectate ale primei ligi. În această rundă, formația lui Viorel Moldovan joacă pe terenul celor de la FC Voluntari, într-un meci care pe hârtie pare mai ușor decât precedentele două partide. Târgoviștenii au nevoie de puncte pentru a urca în clasament, iar la Voluntari situația este și mai disperată, pentru că ilfovenii sunt pe ultimul loc.

Moldovan: „I-am pus în gardă pe băieți”

Viorel Moldovan își dorește victoria și în meciul de astăzi, cu FC Voluntari, dar este conștient de faptul că partida va fi una foarte dificilă, tocmai pentru că ilfovenii au nevoie mare de puncte. „Urmează un meci extrem de dificil, practic cel mai greu de până acum în Liga 1. Întâlnim o echipă într-o situație disperată, în mare căutare de puncte. Ei vin după un joc de calitate cu Dinamo. Nu meritau să piardă. Știu din experiența proprie ce înseamnă să fii într-o asemenea situație. I-am pus în gardă pe băieți. Să nu credem că suntem liniștiți după ultimele rezultate, toate pozitive. Trebuie să păstrăm aceeași concentrare și să facem tot posibilul să câștigăm și la Voluntari. Dorim să le mulțumim suporterilor pentru sprijin, îi așteptăm și luni în tribune”, a spus antrenorul Chindiei, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Rață: „E un campionat puternic”

Marcatorul golului din victoria cu Astra, Vadim Rață, a spus că s-a adaptat campionatului românesc, pe care îl consideră unul tare, și speră să reușească să rămână în Liga 1 alături de Chindia.„Mergem la Voluntari să câștigăm. Mă bucur că am marcat cu Astra primul meu gol în Liga 1 în România. E un campionat puternic, cred că am făcut, cu toții, meciuri bune. Sunt un pic dezamăgit că nu a venit convocarea de la naționala Republicii Moldova. Cei de acolo ar trebui să se uite în primul rând la jucătorii care evoluează în campionate străine. Obiectivul meu e să joc cât mai bine și să ajut Chindia să se mențină în prima ligă. Avem lot, suporteri, tot ce ne trebuie”, a declarat Rață.