02.12.2019 00:10

Moldovan, răspuns dur la Berindean

Moldovan, răspuns dur la Berindean
Galerie foto

❚ „Echipa o antrenează secundul Feri Dican tehnic, tactic. Moldovan e cu entuziasmul, focul la ei… Am vorbit cu Feri Dican și mi-a spus anumite lucruri despre Viorel Moldovan. Din păcate, nu reprezintă o soluție pentru echipa națională”, a comentat jurnalistul clujean ❚ „N-aș vrea să comentez asemenea minciuni.Fiecare e liber să facă orice afirmație, dar trebui să fie fondată și să aibă acoperire. Dacă stau să-mi pierd energia și să comentez tot felul de idioțenii pe care le comentează unii sau alții”, a replicat Moldovan

 

COSTIN MIHAI

 


 

Viorel Moldovan nu i-a rămas dator lui Cătălin Berindean, comentator la Look Plus și Look Sport, care l-a persiflat grosolan pe antrenorul Chindiei în cadrul emisiunii dedicate meciului cu CFR Cluj. „Echipa o antrenează Feri Dican (n.r. antrenorul secund al formației târgoviștene), tehnic, tactic. Moldovan e cu entuziasmul, focul la ei… Am vorbit cu Feri Dican și mi-a spus anumite lucruri despre Viorel Moldovan. Din păcate, nu reprezintă o soluție pentru echipa națională”.

„N-aș vrea să comentez asemenea minciuni”

Viorel Moldovan a abordat tema la conferința de presă de vineri, premergătoare meciului cu Academica Clinceni, programat duminică, de la ora 16.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. „N-aș vrea să comentez asemenea minciuni. Am discutat cu persoana respectivă și mi-a spus că așa presupunea. Și-a cerut scuze, însă până la urmă a lansat această gogoașă. Fiecare e liber să facă orice afirmație, dar trebui să fie fondată și să aibă acoperire. Dacă stau să-mi pierd energia și să comentez tot felul de idioțenii pe care le comentează unii sau alții…”.

„Intenția mea a fost să-l laud pe Feri Dican”

„În primul rând, nu a fost profesional, din punctul meu de vedere. Nu așa îți faci meseria ca jurnalist. Trebuie să te informezi, trebuia să vină să participe la antrenamente. De ce spun că este o minciună, pentru că nu a discutat absolut deloc cu Feri. El este colaboratorul meu de-o viață și nu e genul de om să facă anumite afirmații”, a completat Moldovan. L-am contactat pe Berindean, care a retractat cele transmise public, într-un cadru televizat și la o oră de maximă audiență. „Probabil că m-am exprimat greșit, nu asta a fost intenția mea. Nu am argumente pentru a susține cele spuse în emisiune. Intenția mea a fost să-l laud pe Feri Dican. Am discutat cu Viorel Moldovan și am lămurit situația”.