11.03.2020 00:10

Moldovan nu își face griji în privința retrogradării

Moldovan nu își face griji în privința retrogradării
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană are o misiune foarte grea și în etapa următoare, când se deplasează pe terenul uneialteechipe cu mare nevoie de puncte, Dinamo București ❚ „Nu este nicio problemă dacă vom retrograda, nu am fi nici primii, nici ultimii, important e să avem demnitate, să jucăm pe viață și pe moarte”, a spus antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan ❚ „Am avut o a doua repriză foarte bună și o prima bună. Sunt mulțumit de ce au arătat pe teren băieții mei, una peste alta”, a transmis și Leo Grozavu, tehnicianul lui Sepsi

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a remizat în ultima etapă, 1-1 la Ploiești cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar acest rezultat a făcut ca echipa târgovișteană să ajungă pe loc direct retogradabil. Jocul a arătat puțin mai bine, numai că situația din clasament nu este deloc una liniștitoare, iar formația târgovișteană are o misiune foarte grea și în etapa următoare, când se deplasează pe terenul unei alte echipe cu mare nevoie de puncte, Dinamo București. Deși a ajuns pe loc retrogradabil, Viorel Moldovan nu este îngrijorat și anunță că nu ar fi o tragedie dacă Chindia ar retrograda.

„Nu am niciun stres!”

„Situația din clasament nu ne îngrijorează absolut deloc. Nu este nicio problemă dacă vom retrograda, nu am fi nici primii, nici ultimii, important e să avem demnitate, să jucăm pe viață și pe moarte. Eu îmi doresc, voi face tot posibilul ca echipa să rămână în prima ligă, nu am niciun stres. Asta este situația cu coronavirus, nu îmi dă fiori deloc acest virus, nu că sunt curajos, Doamne ferește, trebuie să avem grijă și sper să treacă panica asta, fiindcă toată lumea e panicată pe această temă. Îmi pare rău că nu am avut suporterii în tribune”, a transmis Viorel Moldovan, conform DigiSport.

Grozavu, nemulțumit de rezultat

De partea cealaltă, Leo Grozavu s-a declarat nemulțumit de rezultatul final, pentru că echipa lui a avut multe ocazii de a marca. Antrenorul celor de la Sepsi a spus,în schimb,că este mulțumit de joc și speră ca echipa lui să arate și mai bine în următoarele partide. „Am pierdut două puncte, am câștigat unul, luați-o cum vreți. Mai contează? N-am știut să profităm de situațiile avute. Am avut o a doua repriză foarte bună și o prima bună. Sunt mulțumit de ce au arătat pe teren băieții mei, una peste alta. Sigur, mi-aș fi dorit mai mult, dar nu i-am certat la final. De regulă, încerc să mă stăpânesc la final de meci, la cald. Se întâmplă câteodată să nu-ți iasă cum vrei, nu sunt nemulțumit. Am făcut câteva greșeli inerente pe un asemenea teren greu. ținând cont că am avut un meci solicitant în urmă cu câteva zile, îmi felicit echipa.Luăm meci cu meci, încercăm să câștigăm mereu trei puncte. Ne vom strădui la fiecare partidă să luăm maximum. Nu ne-am propus o țintă. Trebuie să fim mai buni de la meci la meci, să ne pregătim”, a declarant antrenorul celor de la Sepsi.