29.06.2020 00:08

Moldovan, mulțumit de jucătorii săi

Moldovan, mulțumit de jucătorii săi
Galerie foto

❚ După înfrângerea de sâmbătă cu Poli Iași, Chindia a ajuns pe locul 13, direct retrogradabil, cu doar 17 puncte ❚ „A doua repriză s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe”, a spus antrenorul Chindiei ❚ „Trei meciuri am pierdut nemeritat, la un gol. Îi felicit pe jucători, mai ales că e o victorie obținută în condiții grele”, a transmis și Mircea Rednic, tehnicianul ieșenilor ❚ Partida cu Poli Iași era una foarte importantă, pentru că echipa lui Mircea Rednic staționa pe ultimul loc, iar o victorie a târgoviștenilor ar fi contat enorm în lupta pentru evitarea retrogradării

 

COSMIN SAVA


După pauză provocată de COVID-19, Chindia a reușit un singur rezultat pozitiv, victoria cu Viitorul (2-1), apoi trupa lui Viorel Moldovan nu a mai reușit să adune puncte. După înfrângerea de sâmbătă cu Poli Iași, Chindia a ajuns pe locul 13, direct retrogradabil, cu doar 17 puncte, la egalitate cu formația de pe ultimul loc, Dinamo București, cu mențiunea că echipa din capitală are două meciuri în minus. Partida cu Poli Iași era una foarte importantă, pentru că echipa lui Mircea Rednic staționa pe ultimul loc, iar o victorie a târgoviștenilor ar fi contat enorm în lupta pentru evitarea retrogradării.

Moldovan: „Nu am ce să le reproșez băieților”

Viorel Moldovan a transmis la finalul meciului că este mulțumit de modul în care au tratat jucătorii săi partida, dar că greșeala de la primul gol al celor de la Poli Iași s-a dovedit decisivă, în ciuda eforturilor Chindiei. „Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem probleme noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar, din păcate, nu am reușit să găsim un cap deștept sau să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alergi după rezultat, să construiești, să muncești. Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat și ne-au prins pe contraatac. A doua repriză s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut și un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe”, a mai spus antrenorul Chindiei, conform digisport.ro.

Rednic: „Trei meciuri am pierdut nemeritat”

De partea cealaltă, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit că echipa lui a reușit să spargă seria rezultatelor nefavorabile, dar îi avertizează pe jucătorii săi că vor urma alte partide de foc. „Un ochi plânge, altul râde. Plânge pentru marele antrenor și prieten Ionuț Popa, căruia îi dedic victoria. Am muncit pentru victoria de azi. Trei meciuri am pierdut nemeritat, la un gol. Îi felicit pe jucători, mai ales că e o victorie obținută în condiții grele. Dar să nu facem sărbătoare, că marți jucăm iar, nu avem timp să ne refacem, așa e făcut programul”, a transmis antrenorul formației din Iași.