19.07.2019 00:10

Moldovan lămurește de ce nu-l ia în calcul pe Cherchez

Moldovan lămurește de ce nu-l ia în calcul pe Cherchez
Galerie foto

❚ Trimis în tribună la Mediaș, Cristian Cherchez nu a prins lotul de 20 nici pentru meciul de astăzi, de la Ploiești, cu Viitorul Constanța ❚ Antrenorul Chindiei a oferit o explicație privind menținerea lui Cherchez în afara lotului la meciurile de Liga 1, chit că vorbim despre golgheterul echipei din ultimele patru sezoane. „Alegerea ține de considerente tactice”

 

COSTIN MIHAI


Trimis în tribună la Mediaș, Cristian Cherchez nu a prins lotul de 20 nici pentru meciul de astăzi, de la Ploiești, cu Viitorul Constanța. Am așteptat ca oficialii Chindiei să organizeze o conferință de presă, pentru a-i putea adresa întrebări antrenorului într-un cadru oficial. Cum nu s-a întâmplat asta, l-am contactat noi pe Moldovan, abordând și subiectul Cherchez. „Avem programată o conferință de presă și aș prefera să discutăm în acel cadru”. Bun, doar că nu am fost invitați. „Nu avem nicio conferință de presă. Într-adevăr, așa stabilisem, să organizăm o întâlnire cu presa, însă am renunțat la idee, întrucât nu au ajuns produsele promoționale”, a intervenit cu lămuriri președintele Marcel Ghergu.

Fără conferință de presă

Impresia noastră este că antrenorul și-a dorit să vorbească în cadrul unei conferințe de presă, așa cum este normal înaintea unui meci așa de important, cu liderul campionatului, câștigătoarea Cupei și a Supercupei, însă conducerea executivă a evitat o confruntare cu jurnaliștii. Moldovan a oferit o explicație privind menținerea lui Cherchez în afara lotului la meciurile de Liga 1, chit că vorbim despre golgheterul echipei din ultimele patru sezoane. „Alegerea ține de considerente tactice”. „Au fost probleme de indisciplină sau de pregătire în cazul lui Cherchez”?, s-a impus o întrebare suplimentară. „Nu, așa cum am spus, din considerente tactice”, a răspuns „Comisarul”. Mulțumim pentru răspuns!