12.08.2019 00:10

Moldovan își asumă înfrângerea cu Academica

Moldovan își asumă înfrângerea cu Academica
Galerie foto

❚ S-a terminat 3-1 pentru echipa lui Ilie Poenaru, iar Chindia a ajuns pe ultimul loc, cu un singur punct, cel scos în prima etapă cu Gaz Metan Mediaș. ❚ ,,Am jucat prost în ofensivă. Îmi asum în totalitate acest eșec, se pare că nu am reușit să îi capacitez la maximum pe jucători pentru a atinge nivelul pe care ni l-am propus pentru această zi. Fotbalul, greșeala așteaptă”, a transmis antrenorul Chindiei ❚ „E greu, moralul jucătorilor este afectat. Trebuie să le ridic moralul și să mergem mai departe. Să ne antrenăm, să ne pregătim, să credem în șansa noastră”, a mai spus Moldovan

 

COSMIN SAVA

 


 

Prima ligă pare o misiune extrem de dificilă în acest moment pentru Chindia Târgoviște, formație care a ajuns la patru înfrângeri consecutive în acest început de sezon. În ultima etapă jucată, echipa pregătită de Viorel Moldovan a cedat pe terenul Academicii Clinceni, după ce a condus cu 1-0. S-a terminat 3-1 pentru formația lui Ilie Poenaru, iar Chindia a ajuns pe ultimul loc, cu un singur punct, cel scos în prima etapă cu Gaz Metan Mediaș. Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, a transmis la finalul meciului că își asumă înfrângerea, dar și că jocul nu a fost deloc unul bun din punct de vedere ofensiv. Acesta își dorește ca echipa pe care o pregătește să arate mai bine în următorul meci, cu Dinamo București.

,,În ofensivă nu am fost lucizi”

„Începem bine jocul, reușim să deblocăm rezultatul, să avem acest 1-0, dar din păcate nu am reușit să gestionăm unele situații, când puteam chiar să le facem 2-0. Am jucat prost în ofensivă. Îmi asum în totalitate acest eșec, se pare că nu am reușit să îi capacitez la maximum pe jucători pentru a atinge nivelul pe care ni l-am propus pentru această zi. Fotbalul, greșeala așteaptă. Noi, din păcate, în ofensivă nu am fost lucizi. Am avut câteva ocazii să egalăm, dar nu am reușit acest lucru. După care, normal, încerci să ataci, te expui, oferi spații adversarului și, așa cum s-a întâmplat și astăzi, am primit golurile pe această tranziție pozitivă a adversarului. Altceava nu avem de făcut, decât să ne antrenăm și să mergem înainte. Într-adevăr, sunt puține puncte acumulate, dar trebuie să ne regrupăm, să lucrăm la aspectul psihic, în momentul de față, pentru că avem patru înfrângeri consecutive. E greu, moralul jucătorilor este afectat. Trebuie să le ridic moralul și să mergem mai departe. Să ne antrenăm, să ne pregătim, să credem în șansa noastră și să arătăm mult mai bine la următorul joc”, a transmis fostul internațional pentru Telekom Sport.