30.06.2020 00:10

Moldovan, înlocuit cu Săndoi

Moldovan, înlocuit cu Săndoi
Galerie foto

❚ Viorel Moldovan a condus duminică de dimineață antrenamentul de la Aninoasa. „Comisarul” i-a cinstit pe jucători cu bere și le-a vorbit motivațional, asigurându-i că va merge alături de ei până la finalul campionatului, orice s-ar întâmpla ❚ În același timp, șefii clubului s-au întâlnit într-o ședință de urgență, pentru a analiza situația delicată a Chindiei din clasament (locul 13), și au ales să provoace un șoc, pentru a opri prăbușirea ❚ Foarte puținii susținători ai lui Moldovan rămași la nivel local au lansat zvonul unei demisii, variantă comentată de președintele Marcel Ghergu. „Demisia din ce?” ❚ Adevărat, nu e o demisie, contractul a ajuns la final, urmând să expire pe 30 iunie. Moldovan nu mai are creditul asociaților, care i-au asigurat inclusiv un salariu de play-off, 40.000 lei lunar, plătit la timp ❚ Conducerea clubului s-a mișcat repede și a bătut palma cu Emil Săndoi (55 de ani), ultima dată la FC Argeș, în liga secundă, echipă de care s-a despărțit anul trecut. Primul său test pe banca Chindiei este miercuri, la Voluntari, de la ora 20.00

 

COSTIN MIHAI


Eșecul de sâmbătă de la Ploiești, cu Politehnica Iași (0-2), nu i-a ucis speranțele lui Viorel Moldovan, care a condus duminică de dimineață antrenamentul de la Aninoasa. „Comisarul” i-a cinstit pe jucători cu bere și le-a vorbit motivațional, asigurându-i că va merge alături de ei până la finalul campionatului, orice s-ar întâmpla. În același timp, șefii clubului s-au întâlnit într-o ședință de urgență, pentru a analiza situația delicată a Chindiei din clasament (locul 13), survenită pe fondul unui joc sărac în exprimare. Dacă până acum i-au oferit credit total antrenorului, asociații nu au mai fost la fel de convinși că Moldovan e capabil să mențină echipa în Liga 1. E un moment delicat, de cumpănă, iar greii clubului au vrut să provoace un șoc, pentru a opri prăbușirea.

Ghergu: „Demisia din ce? O să răspundem luni printrun comunicat oficial”

Presa centrală a mirosit subiectul și a anunțat despărțirea de la Chindia. După promovarea în Liga 1, Moldovan a rupt legătura cu jurnaliștii locali, dezvoltând legături la un alt nivel. Foarte puținii susținători ai lui Moldovan rămași la nivel local au lansat zvonul unei demisii, variantă comentată de președintele Marcel Ghergu. „Demisia din ce? O să răspundem luni printr-un comunicat oficial”. Adevărat, nu e o demisie, contractul a ajuns la final, urmând să expire pe 30 iunie. Moldovan nu a mai avut creditul asociaților, care i-au asigurat inclusiv un salariu de play-off, 40.000 lei lunar, plătit la timp. Și asta deranjează. Sunt cluburi în Liga 1 cu serioase restanțe la jucători, care merg bine, în timp ce la Chindia banii sunt la zi, însă restanți au rămas cei din club.

Săndoi a preluat Chindia

Conducerea clubului s-a mișcat repede și a bătut palma cu Emil Săndoi (55 de ani), ultima dată la FC Argeș, în liga secundă, echipă de care s-a despărțit anul trecut. Săndoi a mai antrenat Universitatea Craiova, Pandurii Tg. Jiu, FC Vaslui, Concordia Chiajna, dar și naționala U21 a României. Ca jucător, Săndoi a evoluat pentru Universitatea Craiova, FC Argeș și Angers (Belgia). Primul său test pe banca Chindiei este miercuri, la Voluntari, de la ora 20.00.