16.09.2022 00:20

"Modernizarea DJ 714 avansează rapid"


Galerie foto

*Președintele CJD, Corneliu Ștefan, s-a arătat mulțumit de ceea ce a văzut, de stadiul lucrărilor efectuate până la acest moment, susținând că, la final, cei 4,5 km de drum vor avea două straturi de asfalt nou, dar și toate lucrările adiacente executate ca la carte

 

Violeta Stanciu


 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a inspectat ieri drumul din munte DJ 714, Bolboci - contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, care se află în plin proces de reabilitare și modernizare prin Programul Anghel Saligny!

Acesta s-a arătat mulțumit de ceea ce a văzut, de stadiul lucrărilor efectuate până la acest moment, susținând că, la final, cei 4,5 km de drum vor avea două straturi de asfalt nou, dar și toate lucrările adiacente executate ca la carte.

„De Ziua Muntelui! Modernizarea DJ 714, Bolboci - contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului avansează rapid. Astăzi (n.n. ieri), am verificat în teren evoluția proiectului Consiliului Județean Dâmbovița și vă pot spune că, zilele acestea, se lucrează la parapeții de protecție, fundațiile acestora, precum și la sistemul de scurgere a apelor. Acest drum, care beneficiază de finanțare prin Anghel Saligny, aproximativ 9.800.000 de lei, va pune în valoare întreaga zonă montană dâmbovițeană”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.