18.07.2022 00:19

Modernizarea și reabilitarea Centurii, în asociere cu CJ Dâmbovița

Modernizarea și reabilitarea Centurii, în asociere cu CJ Dâmbovița
Galerie foto

*„Există o scădere a valorii cotelor finale pentru acest acord de asociere, ceea ce determină modificarea cotelor și din punct de vedere valoric”, a fost precizarea primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan *Al doilea punct de pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pe anul 2022, proiect care a trecut cu 15 voturi

 

Ședința extraordinară CLM Târgoviște,  terminată în timp record! În cadrul  unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, aleșii municipali au aprobat la foc automat două proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi. Ședința a fost prezidată de consilierul PSD prof. Ion Cucui. 

Primul proiect de pe ordinea de zi prevedea „asocierea unității-administrativ-teritoriale Municipiul Târgoviște, cu Județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, pentru realizarea în comun a investiției modernizarea și reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște – lotul 1. Primarul Daniel Cristian Stan a avut câteva precizări asupra acestui proiect.

„Există o scădere a valorii cotelor finale pentru acest acord de asociere, ceea ce determină modificarea cotelor și din punct de vedere valoric”, a fost precizarea primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 Proiectul a fost aprobat cu 16 voturi. Al doilea punct de pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pe anul 2022. Acest proiect a trecut cu 15 voturi, unul dintre consilierii prezenți alegând să se abțină la acest subpunct de pe ordinea de zi. Ședința nu a durat mai mult de șase minute, timp în care nu au existat contre politice între aleșii locali.

 

 

Ștefan Khalil