07.07.2020 00:09

Mișu consideră că Moldovan trebuia schimbat mai devreme

Mișu consideră că Moldovan trebuia schimbat mai devreme
Galerie foto

❚ Conducerea clubului târgovi ștean l-a preferat pe Emil Săndoi pentru acest final de sezon, în speranța că fostul selecționer de la naționala de tineret va putea să salveze echipa de la retrogradare. ❚ „Domnul Săndoi e un om și un antrenor echilibrat. El nu va putea performanță dacă nu lucrează cu un președinte de anvergura dânsului”, a spus omul de afaceri târgoviștean ❚ „Voi fi implicat sezonul viitor la Chindia indiferent de nivel, dar nu cu actualul președinte. Trăim și vedem”, a mai transmis Cătălin Mișu

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște traversează o perioadă dificilă, se află în partea de jos a clasamentului, iar lupta pentru evitarea retrogradării este mai încinsă ca niciodată. Conducerea clubului târgoviștean l-a preferat pe Emil Săndoi pentru acest final de sezon, în speranța că fostul selecționer de la naționala de tineret va putea să salveze echipa de la retrogradare. O parte a suporterilor Chindiei consideră că această mutare ar fi trebuit să aibă loc mai devreme, iar în această categorie intră și omul de afaceri Cătălin Mișu, care a susținut financiar echipa târgovișteană în sezoanele trecute. Mișu crede că Emil Săndoi ar fi trebuit numit mai devreme antrenor principal la Chindia, pentru că în acest moment șansele de a evita retrogradarea sunt destul de scăzute. Acesta anunță că s-ar putea întoarce alături de Chindia începând de sezonul viitor, dar cu anumite condiții.

„Jucăm cel mai slab fotbal”

„De obicei oamenii din conducerea echipelor tac din diverse motive, numai al nostru președinte nu tace, el le știe pe toate. Am fost primul care am semnalat că acest proiect este falimentar, nu poți să faci performanță cu oameni amatori, pentru că sistemul te va respinge. Domnul Săndoi e un om și un antrenor echilibrat. El nu va putea face performanță dacă nu lucrează cu un președinte de anvergura dânsului. Nu cred în evitarea retrogradării, ăsta e lotul, ce să facă domnul Săndoi? Jucăm cel mai slab fotbal, nu putem să dăm vina pe căldură, ca în meciul cu Poli Iași. Voi fi implicat sezonul viitor la Chindia indiferent de nivel, dar nu cu actualul președinte. Trăim și vedem, nu pot să dau detalii acum. Era nevoie de mai mult timp de un șoc la echipă, Emil Săndoi e o alegere foarte bună. În iarnă am făcut eforturi să schimbăm puțin fața echipei, dar nu s-a vrut”, a spus Mișu în cadrul emisiunii Sport Show, de pe Columna TV.