01.06.2014 03:51

Miraculoasa Aninoasa

Miraculoasa Aninoasa
Galerie foto

❚ Meci plin de dramatist la Aninoasa, unde echipa lui Remus Gâlmencea a trecut prin mari emoții cu Bradul Moroeni

❚ Oaspeții au condus cu 1-0, și-au dublat avantajul în partea a doua, însă gazdele au revenit spectaculos, întorcând rezultatul

❚ Golul victoriei a apărut la ultima fază, în al patrulea minut de prelungire, când Diță a finalizat pasa lui Mirel Matei și a propulsat pe FC Aninoasa în postura de mare favorită la câștigarea Ligii a IV-a

 

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Stadion „FC Aninoasa”. Spectatori: 150. Au marcat: Săvulescu (61-aut), Pahonțu (68), Diță (90+4) / Leotescu (34), Florescu (55). Șuturi spre poartă: 16-13. Șuturi pe poartă: 10-7. Cornere: 6-6. Au arbitrat: Cristi Catană 7 - Răzvan Dobre 7,5, Ionuț Ifrim 7. Observator AJF: Gigi Ionescu. Cartonașe galbene: M. Matei (16), Neagu (59), Diță (90+4 )/ Tudose (23), Leotescu (40), Călinescu (61), Eftimie (65), Tudorache (86), Homeghi (87).


Aninoasa: I. Nicolae - V. Nicolae, Neagu, Pahonțu - D. Matei, Rusu (62 A. Maican), B. Matei, Albu, Diță - M. Matei, Moțoi. Antrenor: Remus Gâlmencea.

Moroeni: Eftimie - Nedelcu (66 Vasile), Tudose, Dumitrescu - Călinescu, Săvulescu (70 Moiceanu), Blas, Cristian, Leotescu - Florescu (75 Homeghi), Iosif (78 Tudorache). Antrenor: Florin Tudose.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Leotescu (26) a tras primul semnat de alarmă mai serios, cu un șut de la 25 de metri prins în doi timpi de I. Nicolae. Apoi, același Leotescu (34) a semnat deschiderea scorului, după ce a reluat cu latul, din prima, centrarea venită din banda dreaptă de la Călinescu. Șocul ședinței fulger ținută de Gâlmencea nu s-a văzut deloc în repriza a doua. Cel puțin în debutul acesteia, pentru că tot Bradul a fost echipa mai periculoasă.

 

În acest sens, Florescu (55) a dublat avantajul, fructificând pasa înaltă venită de la Iosif. Aninoasa n-a dezarmat și a demonstrat că este în continuare o specialistă în ceea ce privește fazele fixe. Săvulescu (61) le-a dat o mână de ajutor gazdelor, după ce a marcat în propria poartă în urma unui corner. Șarjele ofensive au fost răsplătite, astfel că Pahonțu (68) a restabilit egalitatea, iar finalul se anunța incendiar.

 

Leotescu (69) a trimis puțin pe lângă poarta lui I. Nicolae, deși se afla la doar 6 m de aceasta, în timp ce Eftimie a respins cu mult efort șutul lui D. Matei (78). Moroeniul a ieșit pe contraatac în ultimele minute, însă tot Aninoasa a fost mai periculoasă.

 

Lovitura de cap din poziție excelentă a lui I. Maican (90+2) avea să prevestească golul victoriei. Diță (90+4) a șutat cu sete, după ce M. Matei a pătruns nestingherit de nimeni, iar echipa lui Gâlmencea are și mai neted drumul spre titlu.