11.01.2016 00:20

Minoră dispărută, găsită moartă

Minoră dispărută, găsită moartă
Galerie foto

❚ Fata avea doar 16 ani și fusese instituționalizată în anul 2014, după ce a fost prinsă că practica prostituția și era victimă într-un dosar de trafic de minori ❚ Deși inclusă într-un program de consiliere și internată de mai multe ori pentru tulburări de comportament, fata a fugit în dese rânduri din centru, lucru care s-a întâmplat și în urmă cu patru luni, când a dispărut împreună cu o colegă ❚ Magdalena a fost găsită fără suflare în locuința ei din Dărmănești, după ce a înghițit mai multe medicamente

CORVIN DUMITRICĂ

 


 

O fată de 16 ani, din comuna Dărmănești, care dispăruse în urmă cu patru luni din Complexul de Servicii Sociale „Floare de Colț” Târgoviște, a fost găsită decedată la locuința sa, după ce a luat mai multe pastile. Fata provine din sistemul de protecție a copilului și, deși locuia într-un centru, fugea des de acolo, fiind adusă înapoi de polițiști de fiecare dată când era găsită pe străzi. Minora Magdalena N. a fost instituționalizată în anul 2014, după ce a fost prinsă că practica prostituția și a fost inclusă într-un program de consiliere, pentru că era și victimă într-un dosar de trafic de minori.

A avut internări la neuropsihiatrie și avea tulburări de comportament, iar din octombrie 2015 nu se mai știa nimic despre ea. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă în locuința sa. Ea fugise din nou din centru în urmă cu patru luni, împreună cu o altă colegă despre care anchetatorii spun că și ea practica prostituția, aceasta fiind căutată în continuare. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili condițiile în care a murit fata. Polițiștii confirmă ca adolescenta a fost găsită decedată în comuna Dărmănești, moartea fiind provocată de îngurgitarea de medicamente și nu prin spânzurare, așa cum se crezuse inițial.