20.04.2023 00:14

Ministrul Economiei mai speră în industria de Apărare din Dâmbovița

Ministrul Economiei mai speră în industria de Apărare din Dâmbovița
Galerie foto

*„Am discutat inclusiv de achiziții noi, de linii noi de producție pentru a mări semnificativ capacitatea de producție la fabricile din industria de apărare a județului Dâmbovița’’

 

Industria de apărare din județul Dâmbovița (cele trei uzine de profil), are nevoie de investiții pentru a putea lucra la capacitate maximă! A spus-o, cu subiect și predicat, chiar ministrul Economiei, Florin Spătaru, care a efectuat o vizită fulger la Uzina de Produse Speciale Dragomirești. Achiziția unor noi linii de producție, din fonduri comune europene, reprezintă, în opinia ministrului de resort, cheia rezolvării acestei probleme.

,,Mai există o rezervă de capacitate de producție care ar putea fi utilizată. Am discutat cu managementul de la Dragomirești dar și cu celelalte unități, dacă vom avea contracte, și dicutam cu comisarul european pentru Piața Internă, Thierry Breton modalitatea prin care putem să accesăm acele fonduri comune europene, vom putea să mărim capacitatea corespunzător. Pe de altă parte am discutat inclusiv de achiziții noi, de linii noi de producție pentru a mări semnificativ capacitatea de producție la fabricile din industria de apărare a județului Dâmbovița’’, a declarat ministrul Economiei Florin Spătaru la conferința de presă pe care a susținut-o la UPS Dragomirești.

 

 

Violeta Stanciu