25.05.2022 00:18

Mii de tineri prezenți la Parada Absolvenților

Mii de tineri prezenți la Parada Absolvenților
Galerie foto

*Tinerii absolvenți au fost însoțiți în ritmuri de fanfară ale elevilor de la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște

 

Peste 1.500 de tineri au animat ieri străzile municipiului Târgoviște, la Parada Absolvenților de liceu, ediția 2022, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.  Aceștia au plecat de la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița  și s-au îndreptat prima dată către Muzeul de Istorie , după care, următoarea oprire a fost  Colegiul Economic ”Ion Ghica” Târgoviște, elevii urmând să se oprească după pe Platoul din fața Instituției Prefectului. Ultima oprire a fost în fața Primăria Municipiului Târgoviște.

Fiecare liceu a prezentat aspecte specifice unității de învățământ (mesaje, ținute reprezentative, sloganuri etc.). Totodată, pe întreaga durată a paradei, jandarmii și polițiștii dâmbovițeni, au menținut siguranța. La eveniment au participat și autoritățile locale. Printre aceștia se numără și președintele CJD, Corneliu Ștefan,  care i-a felicitat și le-a urat succes tinerilor absolvenți de liceu.

„Au ajuns la finalul unei etape importante din viața lor: absolvirea liceului. Au fost patru ani frumoși plin de rezultate și, sunt convins, cu momente de care își vor aduce aminte cu plăcere peste ani și ani. Felicit absolvenții tuturor liceelor târgoviștene și dâmbovițene! Au muncit mult pentru a ajunge aici! De asemenea, le mulțumesc profesorilor și părinților lor pentru că le-au fost alături pe tot parcursul celor patru ani. Meritați tot ce este mai bun!”, a fost mesajul președintelui CJD, Corneliu Ștefan.

Nu în ultimul rând, la eveniment a participat și primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, care transmis: „Parada absolvenților înseamnă o bucurie exclamată a elevilor și cadrelor didactice. Bucuria satisfacțiilor acumulate de-a lungul anului școlar, bucuria succeselor muncite, bucuria și nerăbdarea pentru ce va să vină. Eu cred că vor veni lucruri bune, pentru că am încredere în acești tineri, în îndrumătorii lor și în șansele pe care le vor fructifica. Viitorul lor este și al nostru”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil