04.04.2020 18:16

Mii de amenzi pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare

Mii de amenzi pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare
Galerie foto

BULETIN DE PRESĂ

 

         În ultimele 24 de ore, structurile de ordine și siguranță publică din județul Dâmbovița au desfășurat următoarele activități:

Echipajele mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și cadre ale MApN continuă activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică cât și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare.

         Au fost înregistrate, în total, 424 apeluri la numărul de telefon mobil 0730.013381, pus la dispoziție în cadrul Centrului Județean de Coordonare și  Conducere a Intervenției Dâmbovița.

         Astăzi, 04.04.2020, în județul Dâmbovița:

         Menționăm că a fost suplimentată capacitatea de cazare instituționalizată, în total existând  280  locuri, din care 235  ocupate. Acțiunea de identificare a spațiilor de cazare este în continuă desfășurare.

         Date referitoare la persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate precum și numărul testelor efectuate, sunt comunicate  de către Grupul de comunicare strategică.

         Alte date de interes public și măsuri adoptate la nivel județean   vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

 

 

 

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA