27.07.2022 00:10

Mihalcea, nemulțumit la finalul meciului cu Hermannstadt

Mihalcea, nemulțumit la finalul meciului cu Hermannstadt
Galerie foto

* Chindia nu a putut să facă diferență și a fost nevoită să se mulțumească doar cu un punct din partida cu nou promovata din Sibiu

 

Chindia Târgoviște a obținut un singur punct din meciul cu AFC Hermannstadt, aceasta fiind partida considerată a fi cea mai ușoară din startul acestui sezon, dacă ținem cont că pentru echipa pregătită de Adi Mihalcea urmează partidele cu Farul, CFR, FSCB și Universitatea Craiova. La fel ca și în prima etapă formația târgovișteană a primit repede gol, a reușit să egaleze la fel de repede, însă nu a mai profitat ulterior de ocaziile avute. Chiar dacă a avut șansa să mai marcheze, Chindia nu a putut să facă diferență și a fost nevoită să se mulțumească doar cu un punct din partida cu nou promovata din Sibiu.

„Am fost corigenți la toate capitolele”

Mihalcea s-a declarat nemulțumit de prestația jucătorilor săi și a transmis că așteaptă o altă atitudine în meciurile următoare. „Dacă meciul s-a terminat, încercăm să ne calmăm. Nu neapărat frustrare, dar e greu să pornești meciul de la 0-1. E a doua oară. Asta ține de concentrare, nu de altceva. Astăzi am fost corigenți la toate capitolele, determinare, atitudine, prospețime, nu am reușit să-i depășim. Poate doar la faze fixe, că am dat gol din fază fixă. Ăștia suntem, mergem înainte, vom încerca să ne comportăm mult mai bine. Încercăm să construim, nu-mi doresc doar un joc cu pasă lungă, dar astăzi nu ne-a ieșit. Cred că atunci când vom fi bine din punct de vedere fizic și mental, vom veni și rezultatele. Sunt câțiva jucători care au venit mai târziu, asta se vede, dar avem mare încredere în ei, cum e cazul lui Daniel Popa, el va redeveni un golgheter. Toate schimbările au fost făcute din rațiuni tactice”.

Măldărășanu: „Suntem mulțumiți, avem 4 puncte”

De partea cealaltă, antrenorul celor de la Hermannstadt, Marius Măldărașanu, a transmis că își dorește mai mult de la jucătorii săi, deși aceștia au obținut 4 puncte din primele două etape. „În prima repriză au fost situații în care am pierdut mingea foarte ușor. În cea de-a doua repriză am reglat și am stat în jumătatea adversă. Am avut situații de a marca. Îmi felicit băieții că au făcut un efort extraordinar de mare. A fost foarte cald. Trebuie să ne adaptăm. Nu joacă simplu și efortul este mult mai mare. Este un punct muncit, pe care l-am câștigat. Am încredere în jucători. Asta e forța noastră, omogenitatea și forța grupului. Încercăm să jucăm. Vreau mai mult de la jucători, pentru că au calitate. Dacă vom aduce și alți jucători, poate vom avea un lot mult mai bun. Vor apărea accidentările și suspendările. Eu aș fi preferat pe început de campionat să jucăm cu echipele care joacă în cupele europene. Până la urmă suntem mulțumiți, avem 4 puncte”.

 

 

Cosmin Sava