09.08.2022 00:09

Mihalcea încă așteaptă întăriri

Mihalcea încă așteaptă întăriri
Galerie foto

* Chindia rămâne cu doar două puncte după primele patru etape, iar perioada următoare se anunță a fi extrem de complicată pentru formația târgovișteană.

 

Chindia a pierdut, 0-2, partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei cu numărul 4 din SuperLiga, ediția 2022-2023. Echipa din Cluj a marcat de două ori în prima repriză, suficiente pentru a-și asigura toate punctele puse în joc, chiar dacă finalul meciului a găsit-o pe campioana ultimilor cinci ani cu doi oameni mai puțin pe teren, pentru că Yeboah și Debeljuh au fost eliminați. Chindia rămâne cu doar două puncte după primele patru etape, iar perioada următoare se anunță a fi extrem de complicată pentru formația târgovișteană.

Adi Mihalcea a transmis la finalul partidei că diferența a fost făcută de experiența jucătorilor de la CFR și speră să primească întăriri, pentru că lotul este unul subțire în acest moment.

„Știam că asta o să joace, minge lungă, pentru că au o talie impresionantă. Având exersate aceste cornere au reușit să marcheze. Știam, ne-am pregătit două zile la rând, dar cumva poate experiența jucătorilor de la ei a contat. Al doilea gol a fost pe o neatenție, în minutul 45, a fost greu.  În a doua repriză am schimbat, am încercat să punem presiune și am avut ceva ocazii. Ca să ai personalitate trebuie să fii jucat la un anumit nivel. Da, ai nevoie și de puțin noroc, se poate spune așa, mai ales că am avut o bară. Ar fi fost mult mai mult simplu dacă eram mai atenți și aveam mai multă personalitate în fața porții. Nu aș vrea să comentez nimic vizavi de lot, este o discuție internă a noastră. Știm ce probleme avem, și conducătorii știu asta, sper să se rezolve”, a spus antrenorul Chindiei, conform digisport.ro.

Balaj:„Decizie exagerată la Yeboah”

Dan Petrescu a refuzat să ofere declarații la finalul partidei, însă a făcut-o Cristi Balaj, cel care a transmis că doar Debeljuh a fost eliminat corect.

„Mi se pare o decizie exagerată la Yeboah. Pentru a fi eliminare, chiar dacă un jucător joacă mingea, poate fi eliminat atunci când are răutate. Dacă are acea intensitate și întinde piciorul, full contact pe adversar. Aici a avut intenție doar să joace mingea, i-a fugit piciorul de sprijin și nu a avut timp să retragă piciorul și nicio clipă nu întinde piciorul ca să folosească talpa. Adversarul a venit în piciorul lui, s-au dus unul spre celălalt. N-a existat răutate și talpa se duce în lateralul jucătorului. Trebuia să primească galben, clar! Debeljuh folosește brațul, dar e jenat de adversar cu antebrațul, dar trebuia să fie mai atent, pentru că are acea mișcare. E corect acordat de data aceasta. Mișcarea e din față în spate, e corectă decizia”, a transmis conducătorul CFR-ului la Orange Sport.

 

 

Cosmin Sava