20.09.2022 00:11

Mihalcea a cedat! Cam târziu...

Mihalcea a cedat! Cam târziu...
Galerie foto

Adrian Mihalcea și-a acceptat eșecul profesional după mandatul petrecut pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Condiționat de asociați, a cedat după ultimul eșec, cu Universitatea Cluj. Și-a anunțat demisia în direct, lăsând echipa într-o situația ingrată, ultima în Liga 1, fără victorie după 11 etape. Sincer, era mai bine să fi plecat mai devreme

. Devenise evident că echipa e blocată, în primul rând la nivel mental, incapabilă să bată pe cineva, oricâte eforturi ar fi depus. Mihalcea s-a agățat de șansa lui, însă etapele au trecut, iar Chindia s-a afundat tot mai tare în hăul retrogradării. Este un moment important pentru Chindia, cu negocieri pe mai multe direcții. S-a discutat cu Mircea Rednic, se discută și cu Erik Lincar, dar mai sunt și alte variante.

Următoarea dilemă: pică și conducerea executivă? Fanii solicită într-un număr foarte mare plecarea președintelui Marcel Ghergu, nemulțumiți de politica falimentară de transferuri, de neinspirația de a-l aduce pe Mihalcea, un antrenor mediocru de la Liga a 2-a, dar și de modul șocant în care a ajuns Chindia sub mandatul său.

Se va umbla și la vicepreședintele Adrian Dumitru, directorul Companiei de Apă Târgoviște. Un alt subiect sensibil, ce ascunde multe jocuri de culise. La Chindia urmează o perioadă interesantă, dar foarte grea.

 

 

Costin Mihai