12.08.2014 08:20

Mihai Volintiru, înlocuit la președinția PNL Dâmbovița cu Ludovic Orban?

Mihai Volintiru, înlocuit la președinția PNL Dâmbovița cu Ludovic Orban?
Galerie foto

❚ Conform știrilor apărute pe surse, primul liberal vizat ar fi președintele interimar al filialei PNL județene, Mihai Volintiru, care se pare că nu este în grațiile actualei conduceri a partidului ❚ Din păcate, Mihai Volintiru nu a răspuns apelurilor insistente ale redactorilor noștri pentru a-și spune opinia, iar purtătorul de cuvânt al liberalilor dâmbovițeni, Gabriel Cioacă, nu era la curent cu subiectul întrucât este în concediu peste hotare

 

ANA MARIA POPESCU


La scurt timp după încheierea ședinței conducerilor comasate ale PDL și PNL, în cadrul căreia Klaus Johannis a fost ales candidatul Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale, în media on-line a circulat zvonul că au avut loc și primele demiteri în structurile din teritoriu ale PNL.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Conform știrilor apărute pe surse, primul liberal vizat de demitere a fost președintele filialei PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru, care se pare că nu este în grațiile actualei conduceri a partidului. Se zvone ște că acesta va fi înlocuit de Ludovic Orban, liberal care a mai deținut funcția de președinte interimar la Dâmbovița, însă „performanțele” electorale ale acestuia nu au fost demne de înscris în istoria pozitivă a PNL.

 

Am încercat ieri să aflăm cum stau într-adevăr lucrurile chiar de la liberalul Mihai Volintiru, însă din păcate acesta nu a fost de găsit pentru a infirma sau confirma știrile apărute pe surse. Nici de la purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița, Gabriel Cioacă, nu am putut să aflăm mai multe informații, acesta nefiind la curent cu deciziile luate în partid, pentru că se află în concediu peste hotare.