19.04.2019 00:08

Mihai Temelie este vicecampion național la Juniori I

Mihai Temelie este vicecampion național la Juniori I
Galerie foto

* La această competiție au participat și trei sportivi care aparțin de CSȘ-CSM Târgoviște, pregătiți de Romel Mușa și Dragoș Gogu z Temelie nu este la primul rezultat important, pentru că acesta a mai obținut bronzul la Campionatul Național pentru Juniori I (U21) – “Ne Waza”. * „A fost tensiune mare, un nivel foarte ridicat, pentru că au fost sportivi buni. De aici se vor mișca sportivi în viitor către loturile olimpice”, a transmis Mușa

 

COSMIN SAVA

 


 

La finalul săptămânii trecute a avut loc Campionatul Național de Juniori I, sub 21 de ani, la judo, competiție care s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin. La această competiție au participat și trei sportivi care aparțin de CSȘ-CSM Târgoviște, aceștia fiind pregătiți de Romel Mușa și Dragoș Gogu. Dacă Andrei Moga și Eric Pătulea au încheiat competiția pe locul 5, la categoria 60 kilograme, respectiv +100 kg, Mihai Temelie a reușit să pună mâna pe o medalie. Acesta a terminat pe locul 2 la categoria de 81 kilograme și a devenit vicecampion național. Temelie nu este la primul rezultat important, pentru că a mai obținut bronzul la Campionatul Național pentru Juniori I (U21) – “Ne Waza”, iar în 2017 a fost vicecampion al României la Naționalele de “Ne Waza” pentru cadeți U18.

Mușa: „De aici se vor mișca sportivi în viitor către loturile olimpice”

Romel Mușa s-a declarat mulțumit de prestația sportivilor care au participat la Naționalele de la Turnu Severin, ținând cont că adversarii au fost la un nivel foarte bun. „Competiția a fost foarte dificilă, a fost un nivel ridicat, cu un număr destul de mare de participanți. Mihai a câștigat meciurile, a mers foarte bine, iar în finală a pierdul în Golden Score, în fața unui sportiv cu un an mai mare. Sunt mulțumit, am mai avut doi sportivi care au mers bine. Eric Pătulea a reușit acum trei săptămâni să câștige și bronzul la U23. A fost tensiune mare, un nivel foarte ridicat, pentru că au fost sportivi buni. De aici se vor mișca sportivi în viitor către loturile olimpice”, a transmis Mușa.

Temelie: „Am avut adversari puternici”

Mihai Temelie transmite că turneul a fost unul puternic, iar adversarii au fost foarte buni. Sportivul târgoviștean vrea să se pregătească bine în continuare și își dorește un viitor bun și pe plan educațional. „După această performanță vreau să continui să mă antrenez bine, pentru a putea participa și la Naționalele de anul viitor. Eu voi termina liceul și voi pleca din oraș. Vreau să îmi termin studiile și să încerc să intru la Academia de Poliție de la București. Competiția a fost una dificilă, am avut adversari puternici, care au mai cucerit medalii. Pentru mine ar fi urmat Campionatul Balcanic, dar am competențele digitale în perioada respectivă și nu voi putea participa”, a spus sportivul târgoviștean.