27.09.2016 00:06

"Mi-a plăcut mult atitudinea băieților"


Galerie foto

*Antrenorul Aninoasei mărturisește că dăruirea și disciplina tactică au fost punctele forte în partida cu Sporting Roșiori, câștigată în inferioritate numerică

*Cristi Bălașa vrea o victorie și în următoarea etapă, când o va întâlni pe Flacăra Moreni. „Va urma o deplasare infernală la Moreni, unde trebuie să spălăm rușinea din Cupa României”

*Marius Penescu, autorul singurul gol din jocul de sâmbătă, este încântat că a reușit să aducă victoria echipei sale. „Mă bucur că am reușit să marchez. Mi-am dorit din suflet să aduc victoria echipei. Urmează un meci dificil cu Flacăra Moreni, pe care va trebui să-l câștigăm”, a spus mijlocașul Aninoasei

LIVIU DOBRE


După trei remize înregistrate în primele trei runde, FC Aninoasa a obținut sâmbătă primul succes din acest campionat. Chiar dacă a fost în corzi în multe momente ale jocului, formația dâmbovițeană, aflată la al doilea său sezon în Liga a 3-a, a izbutit să iasă învingătoare din confruntarea cu Sporting Roșiori, pe care a învins-o la limită, cu 1-0. Succesul din etapa trecută l-a încântat pe antrenorul Cristi Bălașa, mai ales că s-a obținut în inferioritate numerică. „Era normal să câștigăm cu Roșiori, având în vedere evoluția echipei din meciurile anterioare. Veneam  după trei jocuri foarte bune în care am ratat pentru un campionat întreg. Sporting s-a dovedit un adversar extrem de dificil și greu de răpus. Felicit echipa pentru dăruire și în special pentru efortul depus în ultimele 25 de minute când am jucat cu un om în minus pe teren. Mi-a plăcut mult atitudinea băieților. Dăruirea și disciplina tactică au fost punctele noastre forte în partida cu Roșiori. Ne dorim doar rezultate pozitive și dacă s-ar putea numai succese pentru că, așa cum se știe, victoriile aduc victorii”, a spus Cristian Bălașa, antrenorul echipei din Aninoasa, care își dorește o victorie și în etapa viitoare, la Flacăra Moreni. „Va urma o deplasare infernală la Moreni, unde trebuie să spălăm rușinea din Cupa României”.

Penescu: „Mi-am dorit din tot sufletul să aduc victoria”

Singurul gol al partidei cu Sporting Roșiori a fost marcat de Marius Penescu, care a  fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 43 acordată la un henț în careu. Mijlocașul Aninoasei s-a arătat bucuros că a reușit să marcheze golul care a aduc victoria echipei sale. “A fost o victorie muncită. Dacă până acum am dominat și am ratat numeroase ocazii de gol, în disputa cu Roșiori ne-am creat mai puține faze de poartă și am reușit să dăm gol. Am meritat din plin victoria după efortul depus. Am tras din răsputeri până când ne-am asigurat toate cele trei puncte. Mai greu a fost după eliminarea lui Călinescu, când am rămas în inferioritate numerică și a trebuit să ne apărăm eroic. Trebuia să vină și pentru noi victoria după ce am fost aproape de ea și în primele trei etape. Mă bucur că am reușit să marchez. Mi-am dorit din suflet să aduc victoria echipei. Urmează un meci dificil cu Flacăra Moreni, pe care va trebui să-l câștigăm, atâta timp cât ne aflăm pe o pantă ascendentă”, a mărturisit Marius Penescu.

FC Aninoasa rămâne în continuare neînvinsă în noul sezon competițional, după ce în cele patru etape scurse până acum din noul sezon competițional a înregistrat trei rezultate de egalitate cu FCM Alexandria (0-0), CS Podari (0-0) și ACSO Filiași (1-1) și o victorie cu Sporting Roșiori (1-0). Bună în apărare, primind un singur gol în cele patru jocuri, formația antrenată de Cristi Bălașa suferă, în schimb, la nivel ofensiv, reușind să marcheze doar două goluri.