17.05.2022 00:15

Medicii de la SJUT, premiați la nivel național

Medicii de la SJUT, premiați la nivel național
Galerie foto

comunicat de presã

Colectivul de medici de la Spitalul Județean de Urgențã din Târgoviște a fost premiat în cadrul ediției 2022 a ceremoniei „Medicul român pentru România”, eveniment organizat de Colegiul Medicilor din România - președinte, prof. univ. dr. Daniel Coriu. Diploma de recunoștințã ne-a fost acordatã „în semn de înaltã prețuire pentru contribuția și implicarea avute în gestionarea și lupta cu pandemia de COVID-19”.

„Mulțumesc Colegiului Medicilor din România pentru acest gest de apreciere fațã de colectivul de doctori din cadrul Spitalului Județean de Urgențã din Târgoviște și, mai ales, le mulțumesc tuturor colegilor mei, personal medical și administrativ, pentru seriozitate, implicare și pentru munca pe care o desfãșoarã zi de zi. Sistemul sanitar din România, implicit și cel din județul Dâmbovița, nu este perfect, iar ultimii doi ani, în care am luptat cu pandemia de coronavirus, ne-au provocat dincolo de limite. Atât pe noi, profesioniștii din spitale, cât și pe bolnavi. Se cuvine, așadar, sã le mulțumesc și pacienților, pentru cã au dat dovadã de rãbdare și înțelegere”, este mesajul transmis de dr. Claudiu Dumitrescu - managerul Spitalului Județean de Urgențã din Târgoviște.

Ceremonia „Medicul Român pentru România”, organizatã de Colegiul Medicilor din România, este o manifestare care celebreazã profesia de medic și aduce un omagiu întregului corp medical.