17.05.2023 00:09

Medalii la Cupa României

Medalii la Cupa României
Galerie foto

*  Au urcat pe podium Răzvan Cruceru și Alexandru Marcu, intrând în posesia bronzului, sportivi pregătiți de Alexandru și Gheorghe Stan

 

Pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște s-au remarcat la ediția din acest an a Cupei României la box pentru juniori, găzduită la Iași, în perioada 8-14 mai. La capătul unor evoluții foarte bune, doi dintre boxerii antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan au reușit să revină acasă cu medalii importante. Au urcat pe podium Răzvan Cruceru și Alexandru Marcu, intrând în posesia bronzului. Răzvan a terminat pe locul 3 la categoria 48 de kilograme, iar Alexandru s-a clasat pe același loc, la categoria 75 de kilograme.

„Sportivii noștri au avut parte de evoluții foarte bune la Iași. Au muncit mult, până au intrat în posesia acestor medalii. Cei doi medaliați sunt copii de mare perspectivă. Probabil, dacă în semifinale nu ar fi întâmpinat câteva greșeli de arbitraj, cu siguranță ocupau un loc mai bun pe podium. Până la urmă, au fost cucerite două medalii mai mult decât meritate”, a transmis antrenorul Alexandru Stan.

 

 

 

C.M.