13.07.2020 00:09

Meci teribil pentru Chindia

Meci teribil pentru Chindia
Galerie foto

❚ De la reluarea competiției, formația târgovișteană a obținut puncte doar cu Viitorul Constanța, în rest a înregistrat înfrângeri, fără să marcheze vreun gol ❚ Chindia ocupă în acest moment locul 14, ultimul din Liga I, cu 17 puncte din șapte meciuri, în timp ce Sepsi este pe 11, cu 24 de puncte adunate în opt partide ❚ În sezonul regulat, Chindia a scos un singur punct din partidele cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost egal la Ploiești, 0-0, pentru ca la Sfântu Gheorghe, Sepsi să se impună cu 3-1. În playout, pe stadionul „Ilie Oană”, a fost 1-1 ❚ „Întâlnim o echipă care își joacă una din ultimele șanse, va trebui să facem tot ce depinde de noi să câștigăm cele trei puncte”, a spus Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi

 

COSMIN SAVA


După ultimele rezultate, Chindia este văzută ca una dintre formațiile ce vor retrograda sigur, însă trupa pregătită de Emil Săndoi mai are de jucat șapte meciuri, iar ierarhia finală nu este încă decisă. Primul joc este unul extrem de dificil, la Sfântu Gheorghe, acolo unde Chindia întâlnește o echipă bună, care a obținut și calificarea în finala Cupei României, Sepsi. Partida se joacă astăzi, de la ora 18.00, urmând a fi transmisă în direct de TelekomSport, DigiSport și Look.

Patru înfrângeri fără gol marcat

De la reluarea competiției, Chindia a obținut puncte doar cu Viitorul Constanța, în rest a înregistrat înfrângeri, fără să marcheze vreun gol, cu Academica Clinceni, Poli Iași, FC Voluntari și Hermannstadt. După ultimele rezultate înregistrate, și formația din Sfântu Gheorghe a început să aibă emoții în privința retrogradării, pentru că înfrângerile cu Academica Clinceni și Poli Iași au dus-o pe Sepsi aproape de locurile retrogradabile. Chindia ocupă în acest moment locul 14, ultimul din Liga I, cu 17 puncte din șapte meciuri, în timp ce Sepsi este pe 11, cu 24 de puncte adunate în opt partide.

Egal în meciul tur

În sezonul regulat, Chindia a scos un singur punct din partidele cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost egal la Ploiești, 0-0, pentru ca la Sfântu Gheorghe, Sepsi să se impună cu 3-1. În play-out, pe stadionul „Ilie Oană”, a fost 1-1. Până în acest moment, pare să se repete scenariul din sezonul regulat, iar dacă acest lucru se confirmă, o înfrângere a Chindiei cu Sepsi astăzi ar face imposibilă misiunea formației lui Emil Săndoi. Grozavu își dorește victoria Antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, este conștient de importanța meciului cu Chindia și nu își dorește altceva decât cele trei puncte din meciul cu formația târgovișteană. „Este un meci foarte important. știm că venim după două jocuri pierdute, e absolut necesar să câștigăm. Întâlnim o echipă care își joacă una din ultimele șanse, va trebui să facem tot ce depinde de noi să câștigăm cele trei puncte”, a spus Grozavu pentru pagina oficială de Facebook a echipei din Sfântu Gheorghe.