05.08.2020 00:09

Meci istoric pentru trupa lui Gusti Voinea

Meci istoric pentru trupa lui Gusti Voinea
Galerie foto

❚ Pentru a promova, trupa pregătită de Gusti Voinea trebuie să treacă de două adversare, pentru că s-a schimbat sistemul, echipa câștigătoare urmând a fi stabilită în urma unui mini-turneu în trei ❚ Voința Budeasa și Unirea Tricolor Dăbuleni s-au înfruntat sâmbătă, câștigătoare fiind trupa din Argeș, care s-a impus cu 4-0, grație reușitelor semnate de Andrei Barbu (2), Marian Marcu și Cosmin Leca ❚ Astăzi, de la ora 17.30, intră în luptă și Roberto Ziduri, care urmează să înfrunte Unirea Tricolor Dăbuleni, echipă care a pierdut categoric în primul meci, 0-4 cu Voința Budeasa ❚ Formația din Ziduri beneficiază de un lot valoros, iar Gusti Voinea are destule soluții pentru a alege echipa câștigătoare, care să ducă în Liga a III-a încă o echipă dâmbovițeană

 

COSMIN SAVA

 


 

Roberto Ziduri a fost surpriza plăcută în această stagiune a Ligii a IV-a dâmbovițene, reușind să se claseze pe primul loc în momentul înghețării campionatului. Lucru care i-a permis, în urma deciziei AJF-ului condus de Emil Tudor, să evolueze la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Pentru a face saltul în eșalonul superior, trupa pregătită de Gusti Voinea trebuie să treacă de două adversare, pentru că s-a schimbat sistemul, echipa câștigătoare urmând a fi stabilită în urma unui mini-turneu în trei. În urma tragerii la sorți, campioana județului nostru urmează să întâlnească formațiile campioane din Dolj (Unirea Tricolor Dăbuleni) și Argeș (Voința Budeasa).

Budeasa s-a impus clar

Echipa lui Gusti Voinea nu a mai jucat un meci din luna martie, atunci când câștiga prima etapă a returului, 4-0 cu Progresul Mătăsaru. De partea cealaltă, Voința Budeasa și Unirea Tricolor Dăbuleni s-au înfruntat sâmbătă, câștigătoare fiind trupa din Argeș, care s-a impus cu 4-0, grație reușitelor semnate de Andrei Barbu (2), Marian Marcu și Cosmin Leca. Astăzi, de la ora 17.30, intră în luptă și Roberto Ziduri, care urmează să înfrunte Unirea Dăbuleni, aceasta fiind partida care cel mai probabil va stabili echipa promovată în Liga a III-a. În acest moment, clasamentul mini-turneului arată astfel: 1. Voința Budeasa (3pct, 1 meci), 2. Roberto Ziduri(0 pct, 0 meciuri) și Unirea Tricolor Dăbuleni(0 pct, 1 meci).

Lot valoros pentru Roberto Ziduri

Formația din Ziduri beneficiază de un lot valoros, iar Gusti Voinea are destule soluții pentru a alege echipa câștigătoare, care să ducă în Liga a III-a încă o echipă dâmbovițeană. Lotul dâmbovițenilor este format din Cosmin Curiman, Toma Bobeică, Alexandru Georgian Bicher, Andrei Ciprian Dicu, Gabriel Coman, Marius Tudorel Sandu, Mihai Cristian Niță, Marius Costin Mirescu, George Robert Rusu, Alexandru Ionuț Anghelina, Georgian Veredeș, Ionel Costea, Mihai Constantin Ioniță, Florin Lețu, Alexandru Alin Tudorache, Sebastian Mihai Tănase, Alin George Ștefan, Paul Adrian Oroșan și Alberto Florin Rugină.