22.06.2020 00:08

Meci important în zona retrogradării

Meci important în zona retrogradării
Galerie foto

❚ Deși partida a atras multe comentarii, Chindia a arătat destul de bine în partida cu Viitorul Constanța, reușind să se impună cu 2-1, grație „dublei” semnate de Neguț. În runda precedentă a reușit să câștige și Academica Clinceni, 1-0 ❚ În cele două partide disputate în sezonul regulat, echipa din Clinceni s-a impus clar. Pe teren propriu, Academica a câștigat cu 3-1, în timp ce la Ploiești victoria a fost și mai categorică, 5-2 pentru trupa lui Ilie Poenaru ❚ De la reluarea competiției, Academica a mai jucat un meci, pe care l-a pierdut clar, 0-3 cu FC Voluntari, în timp ce echipa lui Moldovan nu a putut disputa partida cu Dinamo ❚ „E greu fără suporteri, dar trebuie să ne descurcăm. Sunt optimist că nu vom retrograda“, a transmis Cristi Neguț, după succesul cu Viitorul lui Gică Hagi

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște și Academica Clinceni au purtat o luptă interesantă în sezonul trecut, când amândouă au făcut pasul în prima ligă, după o stagiune intens disputată. Cele două echipe au o bătălie interesantă și în Liga I, dar de această dată pentru evitarea retrogradării. Astăzi, de la ora 17.00, trupa lui Viorel Moldovan joacă pe stadionul din Clinceni cu Academica, într-o partidă în care accesul spectatorilor este interzis, aceasta urmând a fi transmisă în direct de Look, Telekom Sport și Digi Sport.

Victorii în ultima rundă

Deși partida a atras multe comentarii, Chindia a arătat destul de bine în partida cu Viitorul Constanța, reușind să se impună cu 2-1, grație „dublei” semnate de Cristi Neguț. În runda precedentă a reușit să câștige și Academica Clinceni, 1-0, într-o partidă extrem de importantă, cu Poli Iași. Formația târgovișteană ocupă locul 11, cu 17 puncte, la egalitate cu Academica, care este pe loc de baraj, dar cu un golaveraj mai bun și cu o partidă mai puțin disputată. De la reluarea competiției, Academica a mai jucat un meci, pe care l-a pierdut clar, 0-3 cu FC Voluntari, în timp ce echipa lui Moldovan nu a putut disputa partida cu Dinamo.

În sezonul regulat a câștigat Academica

Dacă în liga secundă Chindia a avut câștig de cauză și a reușit să promoveze de pe primul loc, în Liga I lucrurile au stat diferit, iar în cele două partide disputate în sezonul regulat, echipa din Clinceni s-a impus clar. Pe teren propriu, Academica a câștigat cu 3-1, în timp ce la Ploiești, victoria a fost și mai categorică, 5-2 pentru trupa lui Ilie Poenaru. Ar fi momentul potrivit pentru revanșa Chindiei, mai ales că situația este destul de strânsă în zona retrogradării, iar târgoviștenii nu își permit să piardă puncte.

Moral excelent

Cristi Neguț a reușit să marcheze golurile din partida cu Viitorul, iar acum suporterii Chindiei așteaptă o nouă prestație bună din partea lui. După meciul câștigat cu Viitorul, Neguț s-a declarat extrem de fericit, dar și optimist. Acesta crede că echipa lui va evita retrogradarea.„O seară perfectă pentru mine. Ultima dată când am marcat două goluri întrun meci oficial a fost în Liga a II-a. Îmi doresc să o ținem așa cât mai multe meciuri. A fost puțin mai greu, se vede că nu am avut prea mult timp de pregătire. E greu fără suporteri, dar trebuie să ne descurcăm. Sunt optimist că nu vom retrograda“, a transmis fotbalistul Chindiei, conforma paginii oficiale de Facebook a echipei târgoviștene.