29.07.2020 00:10

Meci dificil pentru echipa lui Săndoi

Meci dificil pentru echipa lui Săndoi
Galerie foto

❚ La finalul sezonului trecut, Chindia Târgoviște câștiga titlul de campioană a ligii secunde,dar și duelul cu Academica Clinceni, care a încheiat competiția pe locul secund ❚ La începutul play-out-ului, Chindia era cotată cu șanse mai mari să evite retrogradarea decât Academica Clinceni, dar calculele s-au schimbat radical după prestațiile celor două formații din această fază a competiției ❚ Chindia este pe ultimul loc în Liga I, cu 17 puncte din 9 meciuri, fiind în proporție de 95% retrogradată, în timp ce Academica este una dintre cele mai în formă echipe din playout, ocupând locul 8, cu 32 de puncte ❚ În sezonul regulat, partida tur de la Clinceni a fost câștigată de Academica cu scorul de 3-1, iar la Ploiești, formația lui Poenaru s-a impus cu 5-2. În meciul tur din play-out, Academica a reușit să se impună cu 1-0 pe teren propriu

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a înregistrat șase înfrângeri consecutive, perioadă în care a reușit să puncteze o singură dată, ajungând cea mai slabă echipă din prima ligă, atât prin jocul prestat, cât și prin rezultatele înregistrate. La finalul sezonului trecut, Chindia Târgoviște câștiga titlul de campioană a ligii secunde, adjudecându-și bătălia cu Academica Clinceni, care a încheiat competiția pe locul secund. În această stagiune, formația dâmbovițeană nu a reușit să fie din nou mai bună decât trupa pregătită de Ilie Poenaru. Astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești va avea loc un nou duel între Chindia și Academica. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look.

Academica va continua în Liga I

La începutul play-out-ului, Chindia era cotată cu șanse mai mari să evite retrogradarea decât Academica Clinceni, dar calculele s-au schimbat radical după prestațiile celor două formații din această fază a competiției. Prin înfrângerea de runda trecută, 1-4 cu Viitorul Constanța, Chindia a ajuns la șase partide consecutive pierdute, în timp ce Academica Clinceni a învins clar, 3- 0, echipa lui Mircea Rednic, Poli Iași. Chindia este pe ultimul loc în Liga I, cu 17 puncte din 9 meciuri, fiind în proporție de 95% retrogradată, în timp ce Academica este una dintre cele mai în formă echipe din play-out, ocupând locul 8, cu 32 de puncte din 11 partide, fiind depășită în play-out doar de Viitorul.

Chindia, fără victorie în meciurile cu Clinceni

Dacă în sezonul trecut Chindia a reușit să treacă de Academica Clinceni, în această stagiune lucrurile au stat complet diferit, iar cele trei partide disputate au fost câștigate de echipa pregătită de Poenaru. În sezonul regulat, partida tur de la Clinceni a fost câștigată de Academica cu scorul de 3-1, iar la Ploiești, formația lui Poenaru s-a impus cu 5-2. În meciul tur din play-out, Academica a reușit să se impună cu 1-0 pe teren propriu. Astfel, echipa din Clinceni a câștigat toate cele trei jocuri, reușind să marcheze 9 goluri, în timp de Chindia a punctat doar de trei ori.